Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Március 06. 20:18, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

A rendőrséget hívta Nani kiállítása után egy manchesteri szurkoló

A rendőrséget hívta Nani kiállítása után egy manchesteri szurkoló

A rendőrséget hívta első dühében a Manchester United egyik szurkolója, miután az angol csapat egyik sztárját kiállította a bíró.

Az élvonalbeli klub kedd este hazai pályán búcsúzni volt kénytelen a Bajnokok Ligája további küzdelmeitől, miután a Real Madriddal vívott nyolcaddöntős visszavágón alulmaradt.
A mérkőzés fordulópontja általános megítélés szerint az 57. perc volt, amikor Naninak a török játékvezető veszélyes játék miatt piros lapot mutatott fel. Ennek előzményeként a manchesteri játékos - bár nem szándékosan - beletalpalt a vendégcsapat egyik védőjébe, Alvaro Arbeloába.
A kiállítás pillanatában még a Manchester United vezetett 1:0-ra, de a Real nem egészen negyedóra alatt 1:2-re fordította át az eredményt, amely a meccs végéig már nem is változott. Így a spanyolok jutottak tovább 3:2-es összesítéssel
Nani jogtalannak ítélt kiállítása hatalmas felháborodást keltett a hazai szurkolók körében és a brit sajtóban is.
Valószínűleg leginkább az a manchesteri szurkoló háborodott fel, aki Nani kiállítása után a 999-et - a Nagy-Britanniában használatos központi vészhívószámot - tárcsázta, és a rendőrséget kérte, mivel megítélése szerint a játékos leküldése a pályáról közönséges bűncselekménnyel ért fel.
A BBC szerdai beszámolója szerint a 18 éves - meg nem nevezett - szurkoló első indulata múltával elnézést kért, így a manchesteri rendőrség ezúttal eltekintett a bűnügyi vizsgálat megindításától.
A vizsgálat természetesen nem a Nanit kiállító török játékvezető, hanem a fiatal Manchester United-szurkoló ellen indult volna, ugyanis - amint arra Ted Antill, az esetet ismertető detektívfelügyelő szerdai sajtótájékoztatóján nyomatékkal felhívta a figyelmet - a 999-es vészhívószám indokolatlan vagy éppen "tréfából" történő hívása a brit törvények alapján bűncselekmény.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.