Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. December 19. 09:26, kedd | Helyi

A római számok most sem tévedtek

A római számok most sem tévedtek

CVSE-Swietelsky-JUFA Hotels V. - CVSE-Swietelsky-JUFA Hotels IV. 4:14

Először, magyarázat a két csapat nevéhez. A szakosztályból nyolc csapat indul a különböző bajnokságokban. Az Extra Ligában a I., az NB I-ben a II. számú csapat, az NB II-ben a III. számú együttes, az NB III-ban a IV. és V. számú gárda, a megyei I. osztályban a VI. csapat, míg a megyei II. osztályban pedig a VII. és VIII. számú csapatok játszanak a bajnoki pontokért. Szombaton az alsósági Sportcsarnokban a két NB III-as csapat állt a zöld asztalokhoz, hogy eldöntse, hogy aznap melyikük a jobb. Obráz István a Fehér László által vezetett csapatnak adott több esélyt, a Szabó Ferenc által irányított gárdával szemben. A találkozó a párosokkal kezdődött. Ezeken a Teket-Szabó kettős, nagyon fölényesen verte feltörekvő fiatalokat, a Harkály-Bakonyi párost. A másik mérkőzésen a Fehér-Jakus duó pedig szoros mérkőzésen bizonyult jobbnak Máténál és Csapónál. Így ott tartottak a csapatok ahol elkezdték a mérkőzést, vagyis döntetlen volt az állás. Aztán elindult a IV. gárda hengere és ellenfelük, Máté révén csak a tizedik egyéni mérkőzésen tudta megszerezni az első győzelmét. A vártnál nagyobb arányú győzelemben szerepet játszott, hogy Teket „betlizett”, azaz egy győzelmet sem szerzett és, hogy Csapó sem tudott meccset nyerni. A látottak alapján megérdemelten nyert a IV. csapat, a sokat hibázó „házigazdák” ellen és ezzel a győzelmével felkerült a táblázat harmadik helyére.
A részletes eredmények a képgalériában látható eredményközlő lapról olvashatók.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére