Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Május 08. 18:10, kedd | Sport

Abszolút győzelem a Miskolc Ralin!

Abszolút győzelem a Miskolc Ralin!

Győzelemmel zárta az Angel Petrol Rallye2 2018-as versenyét a JG2 Racing versenyzői a Tim Gábor - Timár Tamás páros az Opel Adam versenyautóval.

Körkérdés a Miskolc Rali győztes versenyzőihez: Miként is éltétek meg a versenyt?
Tim Gábor: Az első három gyorsaságit megint elspóroltuk. Sajnos ezen a hibánkon még nem sikerült javítanunk, de már dolgozunk rajta és mindent megteszünk, hogy jobban teljesítsünk. A gumiválasztásban is a biztonságosabb utat választottuk, így éreztük jónak. Aztán változtattunk a következő három gyorsaságira és bejött, nekünk kedvezett minden, sikerült faragni a hátrányunkból. Az utolsó három szakaszra olyan felfogásban mentünk ki, hogy a határon fogunk autózni és majd meglátjuk mi lesz. Az utolsó gyorsasági szakaszra, a powerstage-re 0.8mp maradt a hátrányunkból, amit sikerült is ledolgoznunk. Hihetetlen érzés volt, a maximumot nyújtottuk, de ez nem csak rajtunk múlt. Tökéletes autót kaptunk a csapattól, a srácok is megtettek mindent! Ezt a győzelmet együtt szereztük meg és soha nem fogjuk elfelejteni. Az első mindig különleges. Volt egy teljesen felhordásos kanyar, ahol nem látszott az út, maximum sebességgel érkeztünk, oda és nem emlékszem, hogy tudtuk megoldani. De nem lett baj, ismét egy karcmentes autóval háláltuk meg a bizalmat, megtoldva egy győzelemmel! Következő versenyre igyekszünk még jobban felkészülni! Köszönjük a nagyszerű autót és csapatmunkát!

Timár Tamás: Egy szóval tudnám értékelni: KÖSZÖNÖM! Köszönöm, hogy egy ilyen csapatnál versenyezhetünk. Ez most nem csak a mi sikerünk, mi csak az i-re tettük fel a pontot. Profi háttér, profi szerelőgárdával. Sikerült a verseny előtti teszten beállítani az autót tökéletesre. Már az első gyorsaságin éreztük, hogy ez most nagyon jó lesz. Sajnos még mindig nem sikerült teljesen levetkőznünk az "el óvatoskodjuk az első gyorsokat", de már fejlődünk ebben is. Az idők alapján láttuk, ez nagyon kemény verseny lesz. Sajnos nagyon sokan kiestek, de próbáltunk a feladatunkra koncentrálni és szépen apránként építettük fel az egészet. Nagyon sokat készültünk előtte fejben és meg is lett az eredménye. A harmadik gyorsasági után magabiztosan autóztunk, jól éreztük magunkat. Voltak nekünk is olyan helyzetek, ahol közel volt az árok, Gagyvendégi - Selyeb szakaszon kétszer is négy kerékkel úszott el az autó ötödik tiltáson, de szerencsére Gábor profin az úton tartotta Ádámkát. Az utolsó három gyorsaságira úgy indultunk el, hogy "halál vagy győzelem" meg fogjuk ezt nyerni, nem hagytunk más opciót. Le a kalappal a fordos Trencsényi - Pannuska páros elött, nem adták könnyen magukat. Hihetetlenül szoros csatát vívtunk. A kilencedik gyorsasági utolsó 800 méterén már éreztük, hogy ez meg lehet. Hihetetlen élmény volt. Nagyon nagy erőt adott nekünk a következő versenyekre. Úgy érzem sikerült megmutatnunk, hogy egy Rally2-ben is megálljuk a helyünket.

Bízunk benne, hogy a szurkolóink, és reklám partnereink meg vannak elégedve, akik: SPURI Az autó energiaitala, VIP-REX habarcs, betontechnológia, Altrapack Kft., Astrapack Kft. Olajág Petrol Kft. Keveweld Kft., Boncz Bt., Hajnal Gépműhely Kecskemét, Kis-Új-Lap Kft., Racionál Tuning Kft., BULYÁKI GUMI, www.spuribolt.hu.

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.