Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Május 21. 23:27, hétfő | Helyi

Asztalitenisz Szuperliga győzelem másodszor

Asztalitenisz Szuperliga győzelem másodszor

CVSE-Sietelsky-Jufa Hotels - SKVydrany 6-2

Kedden délután került sor Celldömölk-Alsóságon a 2017/2018-as idény nemzetközi asztalitenisz Szuperliga utolsó mérkőzésére. A CVSE-SWIETELSKY-JUFA HOTELS csapata visszavágón fogadta a szlovák SK VYDRANY együttesét. Az első találkozó a szlovák együttes otthonában 5-5-re végződött. Ez reményt adott arra a hazaiaknak, hogy 2016. után ismét megnyerhetik a kupát. A mérkőzés előtt megtörtént a megjelentek köszöntése, közöttük volt Rudolf Sporrer az osztrák asztalitenisz szövetség alelnöke, ki egyben Liga szervezőbizottságának a tagja is. A csapatok bemutatása és a két ország himnuszának elhangzása után Lórántfy Tibor szakosztályvezető, Zsámboki Zoltán vezetőségi tag, valamint Obráz István edző köszöntötték Iván Csaba edzőt az 50. születésnapja alkalmából. Az ünnepélyes percek után kezdetét vette a mérkőzés. Először a hazaiak Fazekas-Kriston kettőse állt asztalhoz a Lelkes-Muskó páros ellen, Fazekasék jól játszva meg is nyerték az első szettet. Ezt követően azonban jobban játszottak a vendégek és végül 3-1-re nyerték a mérkőzést. Ezután Szita jó bizonyult jobbnak Lelkesnél és máris egyenlő volt az állás. Közben a másik asztalon Muskó már 2-2-ra vezetett Fazekas ellen. Már mindenki elkönyvelte a szlovák fiú győzelmét, de Fazekas nem. A mérkőzés új fordulatot vett és Fazekas nagy mérkőzésen végül 3-2-re nyert! A közönség nagy tapssal köszöntött Péter, amit meg is érdemelt. Talán ez volt a mérkőzés fordulópontja. A következő összecsapáson Novotna ugyan jobbnak bizonyult Kristonnál, de a 8. mérkőzés után, mivel 6-2-re állt az összecsapás, be is fejeződött visszavágó. Ezt követően az eredményhirdetéskor Rudolf Sporrer először a vendégeknek adta át az érmeket, majd a győztes csapat kapta meg azokat. A kupát először, mivel az osztrák vendég neki adta át először Baranyai Domokos, a csapat fiatal tartalékja vehette a kezébe. Majd kézről-kézre adták egymásnak a hazaiak. Így került másodszorra az asztalitenisz Szuperliga Celldömölkre.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.