Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Szeptember 15. 15:10, péntek | Bulvár
Forrás: mti

Barátnőjétől kapott új vesét Selena Gomez

Barátnőjétől kapott új vesét Selena Gomez

Selena Gomez csütörtökön bejelentette, hogy veseátültetésen esett át nyáron, Instragram oldalán fotót is közzétett, amely kórházi ágyán ábrázolja őt és barátnőjét, aki a donorszervet adta.

A 25 éves amerikai popsztár 2015-ben fedte fel, hogy egy krónikus autoimmun betegségben, lupuszban szenved, amelynek következtében a megtámadott szervek begyulladnak és különböző mértékben károsodnak. A betegek több mint felénél vesegyulladás alakul ki.

Gomez, aki 126 millió Instagram-követőjével a közösségi média legnépszerűbb sztárja, megírta, hogy a donor egy régi barátja, Francia Raisa színésznő volt, akit a The Secret Life of the American Teenager című amerikai televíziós sorozatból ismer a közönség.

2013-as első albumának megjelenése óta Selena Gomez számos alkalommal állt az amerikai slágerlisták élén. Tavaly kénytelen volt elhalasztani Revival című világturnéját és terápiára menni depressziója miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára