Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2021. November 07. 12:09, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Friss jogsis autós ment szembe a forgalommal az autópályán

Friss jogsis autós ment szembe a forgalommal az autópályán

Máris bevonták három hónapos jogosítványát és büntetőeljárást indítottak azzal a férfival szemben a rendőrök, aki miután észrevette, hogy rossz irányba halad az autópályán megfordult és szemben a forgalommal közlekedett.

Szombaton délben több lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre egy kisteherkocsiról, amely az M30-as autópályán a forgalommal szemben haladt. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, már azonban nem találták meg a szabálytalan járművet – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy az adatgyűjtésnek köszönhetően sikerült azonosítani a járművet, amely egy vállalkozás tulajdonában állt. A telephelyen azonban az egyenruhások senkit nem találtak. Délután viszont megjelent az Encsi Rendőrkapitányságon a furgont vezető sofőr.

A léhi férfi a nyomozóknak elmondta, hogy mindössze három hónapja rendelkezik vezetői engedéllyel. Miután észrevette, hogy rossz irányba megy az autópályán úgy döntött, hogy megfordul és ugyan a forgalommal szemben, de a lehető legrövidebb úton letér a sztrádáról. Az eset során a csodával határos módon baleset nem történt – tette hozzá a rendőrség.

Az Encsi Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a sofőrrel szemben, jogosítványát bevonták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során