Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Szeptember 05. 10:21, szerda | Bulvár
Forrás: http://www.storyonline.hu/vilaghir/igy_castingoltak_baratnot_tom_cruise/39736/

Így castingoltak barátnőt Tom Cruise-nak

Így castingoltak barátnőt Tom Cruise-nak

Az egyik magazin felfedte a Szcientológiai Egyház feleségszerző akcióját, amivel Tom Cruise mellé kerestek párt.

Évek óta pletykálnak arról, hogy Tom Cruise igazából nem felszedni szokta a nőket, hanem a Szcientológiai Egyház emberei szereznek neki párt. A Vanity Fair riportere a színész és Katie Holmes válásának árnyékában utánajárt a dolognak. A nyomozás kiderítette, hogy a szcientológusok fejének felesége, az évekkel ezelőtt eltűnt Shelly Miscavige meghallgatásokat szervezett, ahol azt mondták a jelentkezőknek, hogy egy ismeretterjesztő filmbe kerülhetnek be, miközben Tomnak kerestek párt. A feleségjelöltek elé egy hosszú kérdőívet raktak, melynek egy részében Cruise-ról kellett a véleményüket kifejteni. Ezután a lehetséges nyertesek több szcientológus elbeszélgetésre is részt vettek, ahol finoman a vallásnak megfelelő irányba terelték a gondolataikat. Majd végül a vezetők kiválasztották azt a nőt, akit Tom partnereként látnának.

Az egyik válogatás győztese Nazanin Boniadi színésznő volt, de hiába randizgatott a sztárral, és akart a következő felesége lenni, nem jött össze a kapcsolat. Állítják, a mai napig egy vaskos titoktartási szerződés szerint él, és az egyháztól kapja a fizetését a hallgatásért.

Az olasz szépség után újraindult a keresgélés, és Shelly ráakadt Katie Holmesra, aki minden szempontból tökéletesen megfelelt a célnak, és még hajlandó is volt belemenni a szabályokba, melyek alaposan lekorlátozták az életét. A többi pedig már a bulvártörténelem mindenki által ismert része.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.