Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2022. Április 19. 11:09, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Ittasan ült volán mögé a fiú, nem lett jó vége

Ittasan ült volán mögé a fiú, nem lett jó vége

A 15 éves fiú ittasan, engedély nélkül vitte el nagynénje autóját Faddon. Rokonával autókázni akartak, de balesetet szenvedtek. Mindketten megsérültek.

Faddról érkezett bejelentés, hogy egy Fiat Panda típusú autó egy ház kerítésének hajtott szombat hajnalban, a kocsiban ketten utaztak mindketten megsérültek. A helyszínre érkező kollégáink meglepve tapasztalták, hogy a kocsit egy 15 éves fiú vezette. Még nagyobb volt a megdöbbenésük, amikor a jogosítvány nélkül közlekedő sofőrt megszondáztatták, és a szonda pozitív értéket mutatott. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a fiatal nagynénje autójával hajtott neki egy ház kerítésének. A rokon azonban nem adott neki engedélyt arra, hogy a kocsit használja – közölte a rendőrség.

A fiatalnak számos szabályszegés miatt kell felelnie. Vele szemben a rendőrök engedély nélküli vezetés és baleset okozása miatt is eljárást indítanak. Feljelentik továbbá ittas vezetés vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt is.

Címkék: autó, baleset, Fadd, ittas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.

2024. Május 08. 07:42, szerda | Belföld

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti