Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. Március 26. 08:43, csütörtök | Belföld

Jessie J jelenti be a Legjobb hőst az MTV Movie Awardson

Jessie J jelenti be a Legjobb hőst az MTV Movie Awardson

A szexi énekesnő a vörös szőnyegen várja a filmsztárokat.

Április 12-én vasárnap este kezdetét veszi az év egyik legjobban várt mozis eseménye, a 24. MTV Movie Awards, ahol kiosztják az elmúlt egy év legjobb alakításainak és filmjeinek járó Arany Popcorn díjakat. A gálát felvezető show sztárja Jessie J lesz, aki a vörös szőnyegen fogadja majd a hírességeket és egy fontos bejelentéssel is készül.

Április12-én villogó vakuk és sikító rajongók várják majd a vörös szőnyegen bevonuló filmcsillagokat a los-angelesi Nokia Theatre előtt. Az MTV Movie Awards nyitó eseményének házigazdája a vagányságáról és szókimondásáról híres brit énekesnő, Jessie J lesz, aki a csatorna egyik műsorvezetőjével, Josh Hollowitz-cal tudósít majd a vörös szőnyegről, megszólaltatva a legstílusosabb hollywoodi hírességeket.

Az MTV Movie Awards-szal kezdetét veszi a nyári filmszezon is, a vörös szőnyeges kapcsolás alatt bemutatkozik az idei nyár öt legjobban várt mozifilmje, amelyekkel rövidesen mi is találkozhatunk a vetítővásznakon. Az egyik ilyen alkotás a „Paper Towns” című romantikus vígjáték, John Green 2008-as novellájának filmes adaptációja. A filmet Cara Delevingne, Nat Wolff és maga az író mutatja be, sőt a helyszínen exkluzív részleteket is láthatunk majd belőle.

A hagyományokhoz híven a legjobb hősnek járó díj sorsáról idén is a közönség dönt: április 2-án derül majd ki, hogy kik esélyesek a nézők által megszavazott Arany Popcornra. A rajongóknak így tíz napjuk lesz arra, hogy különleges díjhoz segítsék kedvencüket, a győztest rendhagyó módon Jessie J és Josh Hollowitz hirdeti majd ki a vörös szőnyegen állva.

Már csak három hét és élőben is láthatjuk az MTV Movie Awards filmcsillagait és a nyár legjobban várt mozifilmjeinek exkluzív részleteit - a népszerű díjátadó gála előtt Jessie J várja majd a mozi legnagyobb sztárjait a helyszínen. Arany Popcornra fel!

24. MTV Movie Awards április 12-én, itthon késő éjjel az MTV műsorán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben