Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2018. Május 16. 13:57, szerda | Belföld
Forrás: mti

Kiskorútól kért dohányt, majd megszúrt két férfit

Kiskorútól kért dohányt, majd megszúrt két férfit

Jogerősen elrendelte a Miskolci Járásbíróság annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint vasárnap este Ózdon késsel megszúrt két férfit, miután egy kiskorú nem adott neki dohányt

- közölte a Miskolci Törvényszék sajtószóvivője szerdán az MTI-vel. Gyurán Ildikó a közleményben azt írta, a férfi egy ózdi tömbház udvarán tartózkodó kiskorútól kért dohányt, aki közölte, hogy nem tud neki adni. A gyanúsított továbbra is maradt, ezért két férfi megkérte, hogy távozzon.

Amikor ennek ellenére sem ment el, dulakodás alakult ki közöttük, mire a gyanúsított az egyik sértett bordái közé és a combjába, valamint a másik sértett hasába szúrt a zsebéből elővett késsel.

Ezután egy harmadik férfi felé is hadonászott, de egy nő féltéglát dobott felé, ezért elszaladt a helyszínről - tette hozzá.

A gyanúsított ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás.

A közlemény szerint a bíróság az előzetes letartóztatást azzal indokolta, a várható büntetés miatt fennáll a veszélye annak, hogy a gyanúsított a hatóságok elől megszökne, elrejtőzne. Attól is lehet tartani, hogy szabadlábon a közelében lakó sértetteket megfélemlítené, valamint újabb bűncselekményt követne el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni