Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Január 01. 11:35, csütörtök | Belföld

Lassú enyhülést hoz az új év

Lassú enyhülést hoz az új év

A magasban elkezdődött enyhülés tovább folytatódik, pénteken már a talaj közelében is érezhető lesz a hatása. Az éjszakai lehűlés jelentősen mérséklődik, napközben pedig több helyen fagypont fölé emelkedik a hőmérséklet.

2015 első napjai lassú enyhülést hoznak a Kárpát-medencében. Előbb a magasban, később a szél megélénkülésével már a talaj közelében is érezhetően melegebb lesz a levegő. Azonban újév első napján még országszerte fagyos idő várható, csak az északnyugati határainknál emelkedhet kevéssel fagypont fölé a hőmérséklet.

Országos előrejelzés: csütörtök

Erősen felhős vagy borult ég lesz a jellemző, csupán helyenként és átmenetileg vékonyodhat el, szakadozhat fel a felhőzet. Hószállingózás, északnyugaton, északon néhol ónos eső, fagyott eső várható. Éjszaka elsősorban északnyugaton, illetve a hegyekben foltokban zúzmarás köd képződik. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet kora délután többnyire 0 és -5 fok között alakul, a Fertő környékén enyhébb, a déli területeken 1-2 fokkal hidegebb is lehet. Késő este +1 és -7 fokra számíthatunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár