Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Július 09. 11:19, hétfő | Helyi

Megújul a Tesco celldömölki áruháza

Megújul a Tesco celldömölki áruháza

A Tesco celldömölki áruházát július közepétől építik át, melynek során a vásárlói és a dolgozói tér, valamint a kínálat is átalakul.

A Tesco celldömölki áruházát július közepétől építik át, melynek során a vásárlói és a dolgozói tér, valamint a kínálat is átalakul. A megújult celldömölki áruház augusztus közepén nyit újra, a munkálatok ideje alatt az áruházban dolgozókat a környékbeli Tesco üzletekben helyezik el.

Mindannyian változunk: a vásárlók, a szokások, és velük együtt a Tesco áruházak is. Az áruházlánc számára fontos, hogy ne csak kiváló minőségű termékeket kínáljon, de a bevásárlást kellemesebbé és hatékonyabbá tegye, kollégái számára pedig olyan munkakörnyezetet biztosítson, ahol szívesen dolgoznak. Az üzlet kiürítése 2018. július 17-én, az ideiglenes boltzárást követően kezdődik. Bár a celldömölki áruház az átépítés közben nem lesz nyitva, az érintett kollégák a környékbeli áruházakban kapnak munkát, valamint az újranyitásig számos tréningen és továbbképzésen vesznek majd részt. A celldömölki áruház augusztus 16-től megújult belső terekkel és a helyi vásárlók igényei szerint átalakított termékkínálattal várja majd a vásárlókat.

A Tesco – az élelmiszer-pazarlás elleni küzdelem elkötelezettjeként – a celldömölki áruház kiürítésekor a már nem eladható, de tökéletesen fogyasztható minőségű pékáru, zöldség és gyümölcs mellett a közeli lejáratú szárazárut (például tészták, fűszerek, ételporok stb.) is a helyi rászorulóknak ajánlja fel a Magyar Élelmiszerbank helyi partnerszervezetén keresztül.

TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.

A Tesco 20 éves hazai működése során a magyar gazdaság meghatározó szereplőjévé vált. A 2015-ben létrejött Tesco Európa segítségével erősebb lett a vállalat és egyszerűsödött működése. Ennek köszönhetően az áruházlánc hosszú távon tovább erősíti megszerzett pozícióját. Az egyik legnagyobb privát munkaadó az országban: közel 18 ezer munkatársának biztosít állást. 206 magyarországi áruházában hetente átlagosan 3 millió vásárlót szolgál ki friss élelmiszerrel. A Tesco Online Bevásárlás Szolgáltatásával, kényelmi formátumú üzleteivel és hipermarketeivel napról-napra közelebb viszi vásárlóihoz az elérhető árú és jó minőségű termékeket. Szállítóinak csaknem 80 százaléka – több mint 1100 vállalkozás – magyar. Az áruházlánc aktívan támogatja az egészséges táplálkozás előtérbe kerülését, az élelmiszerpazarlás elleni küzdelmet és a helyi közösségeket.

További információ:

www.tesco.hu

www.tescomagyarorszag.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.