Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Február 21. 16:45, kedd | Helyi

Negyven percen belül rendőrkézen a gyanúsított

Negyven percen belül rendőrkézen a gyanúsított

Celldömölkön próbálkozott az autótolvaj, de Vas megye és Veszprém megye közötti összehangolt rendőri akció keretében hamar a rend őreinek a kezére került.

Egy Celldömölk belvárosából elvitt Ford Transit típusú csomagszállító tehergépkocsiról érkezett bejelentés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2017. február 21-én 11 óra 30 perckor. A Celldömölki Rendőrkapitányság munkatársai haladéktalanul megtették az elsődleges intézkedéseket. Információkat gyűjtöttek a jármű közlekedési útvonaláról és ezzel egyidejűleg értesítették a szomszédos megyéket.
A keresett járművet a bejelentéstől számított negyven percen belül a devecseri járőrök, valamint körzeti megbízottak állították meg és ellenőrizték a 8-as számú főútvonal 91-es kilométerszelvényénél, az Ajka és Devecser közötti útszakaszon. A gépkocsi 21 éves budapesti vezetőjét előállították a Devecseri Rendőrőrsre, majd átadták a kollégáinknak. R. Rolanddal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.