Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2011. Szeptember 25. 12:39, vasárnap | Helyi
Forrás: VMRFK - Szombathely

Rendőrségi hírek Celldömölkről és környékéről 2011. szeptember 24-én

Rendőrségi hírek Celldömölkről és környékéről 2011. szeptember 24-én

Az elmúlt napokban sem tétlenkedtek a Celldömölki RK munkatársai

A reggeli órákban egy celldömölki lakos telefonon bejelentette, hogy a háza előtt parkoló autójának kerekein kivágták a gumikat. Kérte a rendőri intézkedést. A járőr a helyszínen megállapította hogy 2011. 09. 23. 21.00. óra és 09. 24. 07. óra 10. perc közötti időben a Celldömölk, Rákóczi utcában a ház előtt parkoló Volkswagen Golf típusú szgk baloldali első és bal oldali hátsó kerekén a gumiabroncsot ismeretlen elkövető kivágta. Arongálási kár a tulajdonos szerint kb. 30 000 Ft.

Kora este egyhelyi lakos személyesen tett bejelentést, hogy lakásának ajtaját betörték, ezért kéri a rendőri intézkedést.A helyszínen megállapítást nyert, hogy a bejelentő a húgával és az édesanyjával él egy lakásban. Anap folyamánmindannyian szüreten voltak, ahol italoztak. Mikor elmentek otthonról a bejárati ajtót bezárták, mikor a bejelentő hazaért, akkor vette észre, hogy bejárati ajtó meg van rongálva. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy bejelentő húga előbb ért haza és feltehetőleg ő rongálta meg az ajtót, mivel nem tudott a lakásba bemenni. A lakásból eltulajdonítás nem történt, illetve olyan körülmény sem merült fel, hogy ott idegen személy járt volna. A keletkezett rongálási kárról nyilatkozni nem tudott a bejelentő.

Nem sokkal később egy pápai lakos telefonon tett bejelentést, hogy Celldömölk-Köcsk közti útszakaszon egy tgk. beléjük tolatott, majd a helyszínről eltávozott, a vezetője feltehetően ittas. Kéri a rendőri intézkedést. Megállapítást nyert, hogy egy pápai nő egy Opel típusú szgk.-val közlekedett Köcsk irányából Celldömölk irányába. A kemeneskápolnai kereszteződéshez érve előttük közlekedett egy tgk., amely a kereszteződésnél megállt, majd neki tolatott a mögötte közlekedő szgk.-nak, azt követően, pedig a helyszínről elhajtott Kemeneskápolna irányába. A baleset során személyi sérülés nem történt. A járőr 21.35 órakor Kemeneskápolna, Fő utcában igazoltatott egy köcski lakost, aki a tgk.-val épp el akart indulni. A személy láthatóan ittas állapotban volt, vele kommunikálni nehezen lehetett, az alkoholszondát megfújni nem tudta, a gépjárművön láthatóak voltak a baleset során keletkezett sérülések. A járőr a személyt kétszeri vér- és vizeletvételre előállította. A vért- és a vizeletet az ügyeletes orvos vette le. A vért vevő orvos a jegyzőkönyveken a közepesen ittas rovatot jelölte meg. A személy vezetői engedélye elvételre került, 23.20 órakor szabadon bocsátva, a rendőri intézkedés ellen panasszal nem élt.

Hajnalban a járőr Celldömölk, Sági utcában igazoltatott egy sárvári lakost, aki egy tgk.-val közlekedett. Az igazoltatás során alkalmazott Lion típusú alkoholszonda 0,50 mg/l értéket mutatott, ezért a személyt a Celldömölk Rk-ra előállították Drager típusú alkoholszondás vizsgálatra. A mérés eredménye 04.11 órakor 0,63 mg/l értéket, 04.27 órakor 0,61 mg/l értéket mutatott. A személy vezetői engedélye elvéve, ellene büntető feljelentés megtéve.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.