Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Május 13. 23:34, péntek | Helyi
Forrás: VMRFK Szombathely

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

2011. május 11-12-én...

Rendőrkapitányság Celldömölk

Egy Nagysimonyiban lévő vendéglátóhely hátsó- és raktár ajtaját feszítette be ismeretlen elkövető, majd onnan készpénzt, szeszesitalt, cigarettát és csokoládékat tulajdonított el, több mint 100.000 Ft értékben. A rongálási kár mintegy 150.000 Ft-ra tehető. Az ügyben a Celldömölki Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást.

Rendőrkapitányság Sárvár

Ölbő belterületén ismeretlen elkövető szerdára virradóra eltulajdonította az egyik helyi lakos lezáratlan állapotban lévő kerékpárját. Az adatgyűjtés során megállapítást nyert, hogy a
cselekmény elkövetésével egy szintén ölbői lakos megalapozottan gyanúsítható. Nevezett személy az eltulajdonítás tényét elismerte, az ügyben szabálysértési eljárás indult. A kerékpár a tulajdonos részére visszaadásra került.

Egy sárvári lakos az általa vezetett személygépkocsival közlekedett a 84-es számú főúton Káld térségében Sárvár felől Sümeg irányába. Haladása során a jobb oldali fás, bokros területről féktávolságon belül egy őz ugrott a járműve elé, mellyel ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a vad a helyszínen kimúlt.

Összeállította: SziSzi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.