Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Június 01. 12:01, szerda | Helyi
Forrás: VMRFK Szombathely

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

2011. május 28-29 és 30-án...

Rendőrkapitányság Celldömölk

Május 28-án délután a Pannónia Ring vezetője telefonon tett bejelentést, miszerint a Ring területéről egy utánfutót elloptak, ezért kéri a rendőri intézkedést. A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy osztrák állampolgár tulajdonát képező utánfutót május 26-án este és a bejelentés időpontja közötti időben a Ring területén lévő utánfutó parkolóból tulajdonította el ismeretlen személy.

Az esti órákban egy celldömölki lakos telefonon tett bejelentést, hogy a Ság-hegyre vezető úton egy kerékpárját toló nő elesett, a feje vérzik. A mentőket értesítette, és kéri a rendőri intézkedést. Megállapítást nyert, hogy a helyi nő a kerékpárját tolva megszédült, és elesett. A kiérkező mentő a hölgyet a szombathelyi Markusovszky Kórházba szállította.

Rendőrkapitányság Sárvár

Május 28 –án délelőtt a sárvári Lidl áruház vagyonőre telefonon jelentette be a Rendőrkapitányságra, hogy egy személyt lopáson ért, kéri a rendőri intézkedést. A helyszínen igazoltatva egy szombathelyi lakos, aki 10 szalámi rudat - összesen 14.350 ft értékben - szándékozott eltulajdonítani. Nevezett a Sárvári Rendőrkapitányságra előállítva, jegyzőkönyvön meghallgatva, mely során elismerte a cselekmény elkövetését. Őrizetbe vételére szívbetegsége valamint cukorbetegsége /állandó gyógyszeres kezelés/ végett nem került sor. Ellene a hatóság szabálysértési eljárást kezdeményezett.

Kora délután a szombathelyi MÁV - Területi Diszpécser szolgálatától telefonon tettek bejelentést, miszerint a 8-as főút Jánosháza vasúti átjárónál az SR 1 csapórudat letörték. Az ügyben a sárvári balesethelyszínelő intézkedett.

Május 29-énPorpácon az egyik ingatlanon található raktárépületbe az ablakon bemászva jutottak be ismeretlen személyek és onnan kb. 170 liter vegyszert és 300 liter gázolajat tulajdonítottak el közel 1,6 millió Ft értékben. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Május 30-án, a délelőtti órákban Sárvár belterületén közlekedési baleset történt. Egy helyi férfi személygépkocsijával az Alkotmány utcai kereszteződéshez érve kanyarodási manőver során ütközött a védett úton, vele szemben közlekedő és egyenesen továbbhaladni szándékozó kerékpárossal. Az baleset következtében a kerékpáros hölgy könnyű sérüléseket szenvedett. Az ügyben szabálysértési eljárás indult.

Összeállította: SziSzi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.