Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2011. Szeptember 21. 16:51, szerda | Helyi
Forrás: www.vasnepe.hu

Szabó István anyósával, apósával tett állampolgársági esküt Celldömölkön

Szabó István anyósával, apósával tett állampolgársági esküt Celldömölkön

Tóth Magdolna, Tóth István és Szabó István szerdán hivatalosan is magyar állampolgárok lettek. Az ezt tanúsító okmányt Fehér László celldömölki polgármestertől vehették át.


- Nagyváradi születésű vagyok, Erdélyben is magyarnak neveltek. Ennek ellenére nagyon felemelő élmény volt az eskütétel - mondta el kérdésünkre Szabó István nem sokkal azután, hogy Fehér László celldömölki polgármestertől átvette a magyar állampolgárságról szóló hivatalos okmányt. Nem egyedül, hiszen anyósa és apósa, Tóth Magdolna és Tóth István is szerdán tett állampolgársági esküt a celldömölki városházán.

- Emlékszem az első celldömölki utazásra. A testvéremet látogattam meg, aki akkor már a város kórházában dolgozott. Megtetszett a város hangulata, és mivel nekem is ajánlottak állást, költöztem - idézte fel az "otthonváltást" a Kemenesaljai Egyesített Kórház sterilizáló részlegében dolgozó Szabó István, aki azt is elárulta, hogy felesége korábban megszerezte a magyar állampolgárságot, ő ugyanis ügyesebben eligazdott a bürokrácia útvesztőiben.

Címkék: Celldömölk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.