Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Május 14. 13:38, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Szandiék szakítottak, belebetegedett párja Csabi hiányába

Szandiék szakítottak, belebetegedett párja Csabi hiányába

Betegsége hozta őket újra össze.

Szandi egyben a szerelmének, a barátjának, a férjének, az apukájának és a testvérének is tekinti kedvesét, Bogdán Csabát. Azonban az énekesnő elárulta: ő kapcsolatuk sem volt mindig felhőtlen. Egyszer több hónapig nem voltak együtt, szakítottak, de végül egy szerencsétlen helyzet miatt rájöttek: nem tudnak egymás nélkül élni.

– Szakítottunk, pedig nagyon szerettem Csabit. Éltem az életem, de a gondolataim mindig körülötte jártak. Múltak a hónapok és egyszer csak minden ok nélkül, pszichésen nagyon beteg lettem. Folyamatosan hánytam, többször elájultam, kórházba kerültem. De a betegségnek köszönhetem, hogy rádöbbentem, senki más nem kell nekem, csak Csabi – mesélte a Story magazinnak Szandi.

– Amikor bejött hozzám látogatóba, ott a kórteremben, mindenki szeme láttára öleltük, csókoltuk egymást. Mindketten kimondtuk, hogy képtelenek vagyunk egymás nélkül élni – emlékszik vissza a TV2-n látható Az ének iskolájának tanár nénije. Azóta jól tudják, náluk nem fordulhat elő olyan heves vita, ami miatt kenyértörésre kerülne sor.

– Az elmúlt évek alatt hihetetlenül erős kapocs alakult ki köztünk. Ez az alapja a közös életünknek. De mi is összekapunk néha. Bevallom, főként miattam, én sokkal vehemensebb vagyok, mint Csabi, s ez okoz olykor némi feszültséget – árulta el a Storynak Szandi, aki azt is bevallotta, olykor bizony szítja is egy kicsit a tüzet, hiszen olyan jó kibékülni. Soha nem fekszenek le úgy, hogy harag lenne bennük.

Címkék: Bogdán Csaba, szandi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.