Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Május 13. 10:00, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Szovjet harckocsi és német autó karambolozott Kijevben

Szovjet harckocsi és német autó karambolozott Kijevben

Egy T-34-es típusú, második világháborús szovjet harckocsi nekiütközött egy német gyártmányú Opel Vectra személyautónak vasárnap Kijevben.

A harckocsi egy második világháborús eseményeket bemutató rendezvényen vett részt, amikor nekihajtott az Opelnak, összetörte a motorháztetejét és egyik fényszóróját - adta hírül hétfőn az ukrán sajtó.
A balesetben senki sem sérült meg, a harckocsi és a személyautó sofőrje a helyszínen kitöltötte a biztosításhoz szükséges dokumentumokat, így nem volt szükség rendőri beavatkozásra - közölte a kijevi közlekedésrendészet. A hírek szerint a T-34-es vezetője volt a hibás a balesetért.
A "Május '45, a nagy győzelem" elnevezésű kijevi fesztiválon több második világháborús haditechnikai eszközt vonultattak fel a szervezők, köztük három T-34-es harckocsit.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.