Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. December 08. 09:08, csütörtök | Belföld
Forrás: NAV

Többezer doboz cigaretta volt az autó különböző üregeiben

Többezer doboz cigaretta volt az autó különböző üregeiben

Django, a NAV szolgálati kutyája ezúttal is kiszagolta a csempészett árut.

Az adóhatóság munkatársai több mint kétezerötszáz doboz, magyar adójegy nélküli cigarettát találtak Hegyeshalomnál. Segítségükre volt Django, a rutinos szolgálati kutya.

A pénzügyőrök egy német autót ellenőriztek az M1-es autópálya hegyeshalmi szakaszán. Django szimata nem csalt, a kocsi középső és hátsó merevítő oszlopaiból, a padlóból és a műszerfalból több mint ezer doboz cigaretta került elő.

Django néhány órával később, az autópálya ugyanezen szakaszán egy bolgár járműben jelzett. Az autó oszlopaiban és a kárpit alatt háromszázhúsz doboz, magyar adójegy nélküli cigarettát rejtettek el.

Django lelkesedése az este közeledtével sem csökkent, amikor egy kisbusz belsejében fogott szimatot. A kisbusz tetőkárpitjából és egy vízmelegítő tartályból ezerkétszázötven doboz cigaretta került elő.

Munkatársaink a csaknem öt és félmillió forint értékű füstölnivalót lefoglalták, és az elkövetőkkel szemben jövedéki törvénysértés miatt eljárást indítottak.

Címkék: cigaretta, NAV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben