Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2017. November 19. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - MTI Fotó: Balogh Zoltán

A megszokott rendben zajlik az emelt összegű nyugdíjak kézbesítése

A megszokott rendben zajlik az emelt összegű nyugdíjak kézbesítése

A Magyar Posta tájékoztatása szerint a megszokott rendben zajlik az emelt összegű nyugdíjak kézbesítése, amelyet szerdán kezdtek és november 30-ig tart.

A posta szombati közleményében arra hívja fel a figyelmet, hogy az utalványokon szereplő összeg ebben a hónapban magasabb, mint az elmúlt hónapokban volt, mivel a nyugdíjasok egy utalványon, egyben kapják meg a novemberi nyugdíjat, valamint a kormány által biztosított egyösszegű nyugdíj-kiegészítést és nyugdíjprémiumot.

Azok, akiknek a postás viszi a nyugdíjukat, rendelkeznek személyre szabott éves nyugdíjkifizetési naptárral, ebből pedig pontosan tudják, melyik nap várható a nyugdíj kézbesítése.

A posta a kifizetéssel együtt átadja a 2018-as, személyre szóló nyugdíjkifizetési naptárakat is. A következő hónapban – a korábbi évekhez hasonlóan – a karácsony miatt a megszokottnál korábban, a hónap első felében kézbesíti a Magyar Posta a decemberi nyugellátásokat, a kézbesítés december 4-től kezdődik és a szokott rendben, 12 munkanapon át zajlik.

Címkék: nyugdíj, posta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során