Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Május 04. 21:08, szombat | Helyi
Forrás: SziSzi

A Soltis Lajos Színház felkészült a nyári szezonra

A Soltis Lajos Színház felkészült a nyári szezonra

Elkészült a celldömölki Soltis Színház nyári programajánlója. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is sokféle színműből válogathatnak az érdeklődők.

Csongor és Tünde, Álomevők, Tigris és hiéna, Rózsa és Ibolya, Csalóka Péter, A Dzsungel könyve, Vásári komédiák. Mind-mind egy olyan népszerű Soltis darab címe, melyet szívesen hívnak, és a színház tagjai is szívesen visznek vidékre a színházszerető közönségnek.

A vásári komédiákat például így ajánlja a Színház honlapja a közönségnek:

"Színházunk egyik hagyományos, emblematikus előadása a Vásári komédiák, ami immár másfél évtizede van műsoron, folyamatosan változó szereplőkkel, megújuló, és cserélődő darabokkal. A középkor álszentséget és kicsinyességet kifigurázó pajzán játékmódját jelenleg 5 produkció képviseli műsorunkban. Az öt előadás külön-külön, és egy műsorszámban - zenés keretjátékkal - is megállja a helyét minden színpadon, vagy bármely tiszta, viszonylag sík terepen, akár fesztiválok, vásárok forgatagának közepén is. Jellemzőjük a harsányság, energikusság, frissesség, a nyelvismeret nélkül is érthető helyzetkomikumok és az akrobatikus verekedések-veszekedések."

További információ és műsorrendelés: www.soltisszinhaz.hu


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV