Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Február 19. 14:03, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Ájulásig fojtogatta, majd megverte és megalázta élettársát egy férfi

Ájulásig fojtogatta, majd megverte és megalázta élettársát egy férfi

Ájulásig fojtogatta, bántalmazta és megalázta volt élettársát egy férfi, akit a rendőrség emiatt aljas indokból elkövetett emberölés bűntettének kísérletével gyanúsít, az ügyészség pedig indítványozta letartóztatását

– közölte a Pest Megyei Főügyészség szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint a gyanúsított nem tudta feldolgozni, hogy a nő elhagyta. Vasárnap korábbi közös monori albérletükhöz hívta őt azzal az ürüggyel, hogy segítsen neki takarítani. Miután a házban összeszólalkoztak, a nő menni akart, de a férfi ezt nem engedte. Bezárta az ajtót és fojtogatni kezdte volt élettársát, majd az elernyedt és földre került nőt levizelte. Ezután arra kényszerítette, hogy folytassa a takarítást, majd még háromszor-négyszer elszorította a torkát és többször arcon ütötte, miközben azt mondta: „ma itt meghalsz!”.

A nő akkor tudott csak elmenekülni, amikor a férfi figyelme másra terelődött.

A Pest Megyei Főügyészség a letartóztatás kezdeményezését azzal indokolta, hogy a férfi szökésétől lehet tartani, és fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábon hagyása esetén „megkísérelné befejezni a bűncselekményt” – áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére