Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Április 22. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Beyoncé lánya körül nagy a felhajtás

Beyoncé lánya körül nagy a felhajtás

Az a hír járja, hogy Beyoncé és Jay-Z januárban született gyermeke nagy luxusban él.

Már születése előtt a szülők hatalmas, dollármilliókat felemésztő építkezésbe fogtak. Amióta pedig a kis Blue Ivy a világra jött, a világsztár házaspár barátai luxusajándékokkal kedveskednek a picinek.

- Naponta érkeznek hozzájuk újabb és újabb szállítmányok, a legtöbbet nyilván a kislánynak szánják. Kapott már egy körülbelül tizenötezer dolláros, Swarovski-kristályokkal kirakott etetőszéket és egy szintén Swarovski-kristályos babakádat, közel húszezer dollárért, Jay-Z pedig szinte naponta vesz neki újabb és újabb gyémánt fülbevalókat, ami teljesen érthetetlen - árulta el egy bennfentes a People magazinnak, aki szerint a legdrágább ajándék, amit a kislány eddig kapott, egy aranyozott lovacska volt, amely megközelítőleg száznegyven millió forintot ér.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.