Városlista
2019. november 19, kedd - Erzsébet

Hírek

2019. Október 01. 17:43, kedd | Helyi
Forrás: Sziszi

Boldog szülinapot Rocky Dilly! - Jubileumi ARR verseny és Gála

Boldog szülinapot Rocky Dilly! - Jubileumi ARR verseny és Gála

Az idei évben ünnepli 20. születésnapját a Celldömölki Rocky Dilly ARRC. Szombaton Jubileumi Klubközi Utánpótlás versenyre, és gálaműsorra várta a házigazda a sportág szerelmeseit a Kemenesaljai Művelődési Központba.

A rock and roll dallamaival telt meg szombat délelőtt a művelődési ház színházterme, ahol a vasi rockys közösség együtt ünnepelte a Rocky Dilly ARRC alapításának 20. évfordulóját. A rendezvény fővédnöke Fehér László, Celldömölk város polgármestere volt, aki elismerő oklevelet adott át az Egyesületnek, és Koszogovits Norbert edzőnek is, az elmúlt 20 év munkájának elismeréséül.

A köszöntők elhangzása után kezdödtek a megmérettetések, elsőként a formációk, a triók, majd a párosok léptek a színpadra. A versenyre több, mint 150 gyermek és felnőtt nevezett, délelőtt a selejtezőkőn, délután pedig a döntőkben szurkolhattak a sportág rajongói a versenyzőknek.

Koszogovits Norberttől megtudhattuk, hogy 2 év után, 1999-ben alakult meg hivatalosan a "Rocky-Dilly" Akrobatikus Rock and Roll Sporttánc Club, mely innentől fogva bejegyzett egyesületként folytatta munkáját. A versenyeztetés alapja volt ez, hiszen csak azon csoport táncosai indulhattak hazai és nemzetközi versenyeken, akik egyesületi formában működtek. Az eltelt évek alatt számos sikert értek el az egyesület sportolói, több hazai és nemzetközi versenyen sikerült dobogóra állniuk. Ezen felül több táncost is delegáltak a magyar válogatott keretbe.

A jubileumi versenyre Vas megye számos településéről, de Győr-Moson-Sopron megyéből, valamint szlovákiából is érkeztek versenyzők. A délelőtt folyamán 10 gyermek és felnőtt formáció, 3 trió, valamint több, mint 50 páros mérettette meg magát a pontozóbírák előtt. A délutáni döntők előtt Vastag Tamás szórakoztatta az egybegyűlteket, majd a különböző kategóriák döntői között látványos bemutatókat láthattak a sportág rajongói. Színpadra léptek a Celli Manók és a Dumás Team, Czetl Artúr - Fülöp Noémi, Bánhídi Dániel - Czetl Fanni, és a Dombóvári Bálint - Cselédi Lili páros. Elmondhatjuk, hogy a helyi táncosok sikeresen végeztek a versenyen, szinte minden kategóriában a dobogó valamely fokára állhattak a celli versenyzők. A rendezvényt jubileumi bál zárta a Potyautasokkal, ahol együtt ünnepelték a volt és jelenlegi táncosok a szülinapos egyesületet.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 18. 09:57, hétfő | Helyi

Őszi nemzetközi Akrobatikus Rock and Roll sikerek

Októberben Dunaszerdahelyen, majd múlt hétvégén Prágában szerepeltek eredményesen a Rocky Dilly ARRC Celldömölk táncosai.

2019. Augusztus 28. 16:00, szerda | Helyi

Husqvarna Profinap az Andl Kft-nél - Nemcsak profiknak!

Rajong a Husqvarna kerti gépekért? Vagy még csak most ismerkedik a svéd márkával?

2019. November 19. 05:00, kedd | Belföld

Kúria: A borravalót elkülönítve kell kezelni

A Kúria elvi döntése szerint a borravalót elkülönítve kell kezelni, ha bekerül a pénztárgépbe, valamint csak kivételes esetben térhet el a pénztár pénzkészlete a pénztárgép egyenlegétől

2019. November 19. 05:00, kedd | Belföld

Jogerősen elrendelték a Viking Sigyn kapitányának bűnügyi felügyeletét

Jogerősen elrendelték a Viking Sigyn kapitányának bűnügyi felügyeletét - tájékoztatta a Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya hétfőn az MTI-t.