Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2023. Március 30. 09:06, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Cigit kért tőle, majd megdobta egy pohárral, ezért agyonverte egy székkel

Cigit kért tőle, majd megdobta egy pohárral, ezért agyonverte egy székkel

Vádat emelt a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség egy férfi ellen, aki előbb ököllel, majd egy székkel halálra verte a tőle cigarettát kérő embert Kecskeméten.

A főügyészség csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a vádirat szerint a büntetett előéletű kecskeméti férfi egy családi ünnepen jelentős mennyiségű alkoholt ivott, majd egy asztalnál ülve elaludt. Később a helyszínre érkezett a szintén ittas állapotban lévő sértett. A hívatlan vendég cigarettát kért a férfitól, aki közölte, hogy nem ad, erre a sértett fejen dobta egy pohárral.

A vádlott haragjában először ököllel többször arcon ütötte a a sértettet, majd egy széket felkapva azzal ütötte tovább a férfi fejét. A sértett a kórházi kezelés ellenére két nap múlva belehalt fejsérüléseibe.

A többszörös visszaesőnek számító férfit az ügyészség halált okozó testi sértéssel vádolja. Bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék dönt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.