Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Szeptember 07. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Csak hazudja terhességét Beyoncé?

Csak hazudja terhességét Beyoncé?

Augusztus végén büszkén mutogatta növekvő pocakját Beyoncé, ám azóta valahogy eltűnt első gyermekének a nyoma. A jelenség számos kérdést felvet.

 Bő egy hete végre bejelentette Beyoncé Knowles, hogy teljesült legnagyobb álma, és gyermeket vár. A pocakját büszkén simogató díva pedig nemcsak a boldog anyukák közé lépett, de egyben az MTV történetének legnézettebb adását is összehozta a nagy hírrel. Így nem volt nehéz megfejteni, hogy a gyermekáldásra készülő Beyoncét és párját, Jay-Z-t egy szabad szemmel is jól látható összeggel támogatta a zenecsatorna, amiért a VMA-ig titkolják az örömüket. Sőt, elképzelhető, hogy nincs is semmi változás a zenészpáros életében... Bey gömbölyödő pocakja ugaynis hirtelen eltűnt. Legalábbis szűk felsőben nem látszott, hogy egy baba növekedne a hasában, miközben harmincadik születésnapját ünnepelte pár napja. Ez pedig azonnal beindította a pletykákat, miszerint nem is várandós, csupán a show miatt lett az egész kitalálva.

Persze akkor még szereznie kellene majd egy babát, hiszen örökre nem maradhat ál-terhes. Vagyis valószínűleg az a megoldás, hogy valóban gyermeket vár, csak még nem lépett a második trimeszterbe, így nem látszik rajta. Ezért egy műhasat kapott, hogy nagyobb legyen a szenzáció. Amit állítólag a Video Music Awards egyik szervezője ki is kotyogott...

Címkék: beyoncé

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.