Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Január 11. 09:15, péntek | Belföld
Forrás: MTI/fotó: police.hu

Családra támadt, gyilkolt, majd végzett magával egy férfi Káptalanfán

Családra támadt, gyilkolt, majd végzett magával egy férfi Káptalanfán

Egy férfit megölt, három nőt megsebesített, majd magával is végzett egy osztrák férfi a Veszprém megyei Káptalanfán csütörtök.

Az 57 éves férfi csütörtök este jelent meg hazaköltözött élettársa szüleinek otthonánál, ahol előbb szóváltásba keveredett a lakókkal, majd tüzet okozott és rálőtt a családtagokra – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője péntek reggel az MTI-vel.

Aradi Virág elmondta, a lövések miatt a nő édesapja a helyszínen életét vesztette, az élettárs és egy húga életveszélyesen megsérült, édesanyjuk súlyos sérüléseket szenvedett. Egy másik lánytestvér a tűzben sérült meg.

A gyilkosság után az osztrák férfi önmagával is végzett, a rendőrség emberölés bűntett miatt indított eljárást – közölte a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.