Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2012. Augusztus 07. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Drogozás közben filmezte magát a sztár

Drogozás közben filmezte magát a sztár

Katy Perry exférje, Russell Brand videóra vette, amint beheroinozza magát, és teljesen szétesik az agya a kábulattól.

Több szempontból is jól járt Katy Perry, hogy tönkrement a házassága Russell Branddel. Egyrészt a komikus nem hordja el a ruháit, másfelől pedig nem kell attól tartania, hogy mikor lesz ismét a drogok rabja a színész. Russ ugyanis még mindig irigykedve gondol vissza régi önmagára, amikor az önpusztítás volt az életcélja. Ha nem győzködné egyfolytában magát, hogy a kábítószerekre rámegy mindene, gondolkodás nélkül feladná a hírnevet, a pénzt, a karriert és a nőket, hogy újra függő lehessen.

Minderről a BBC legújabb dokumentumfilmjében beszélt a brit színész. Az őszinte interjút pedig egy sokkoló videó képeivel törik meg, amiben Russell heroinszívás közben látható. A teljes agyi kábulatban végződő felvétel Brand húszas éveiben készült, de ezidáig csak néhány barátja láthatta. Most azonban az egész világ szeme elé tárta, hogy megmutassa a drogozás poklát. Bár a szavai nem pont a fiatalok elrettentését eredményezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.