Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Június 08. 10:28, kedd | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Egy napszemüvegbe épített kamerával meztelen fürdőzőket filmezett

Egy napszemüvegbe épített kamerával meztelen fürdőzőket filmezett

A napszemüvegébe épített kamerával filmezett meztelen fürdőzőket egy férfi tavaly nyáron Balatonberényben az ügyészség szerint, ezért vádat emeltek ellene - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

Azt írták: az 57 éves vádlott 2020 augusztusában a helyi naturista strandon tíz ruhátlan emberről, az ő tudtuk és beleegyezésük nélkül készített felvételeket.

Az egyik sértettnek gyanús lett a férfi viselkedése, ezért értesítette az úszómestert, aki intézkedett a vádlottal szemben; ennek során a férfi átadta a napszemüvegét. Az eszközt - amelynek a szárában volt elhelyezve a kamera és a felvételek tárolására szolgáló merevlemez - a rendőrség lefoglalta.

Az ügyészség különleges személyes adattal visszaélés vétsége miatt pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak benyújtott vádiratában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről