Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. December 05. 07:41, hétfő | Belföld
Forrás: STOP/Sztárnaptár

Ezért értsd meg, szeretem őt...

Ezért értsd meg, szeretem őt...

55 éves Varga Miklós énekes, akit a hazai könnyűzene rajongói már a nyolcvanas évek legelején is ismerték, hiszen a P. Box együttesben zenélt, s a banda nagy népszerűségnek örvendett akkortájt.

Aztán részese lett egy legendának, 1983-ban ugyanis ő volt az István, a király címszereplője, s fergeteges sikert aratott, igaz, szokatlan módon.

A rockopera ősbemutatójának ugyanis két címszereplője volt, Istvánt Pelsőczy László alakította, aki csak "tátogott", a dalokat a háttérből Varga Miklós énekelte, őt viszont nem lehetett látni. Idővel az egész ország megismerte, hiszen az egykori Rockszínház meghatározó művésze volt, rockopera és történelmi film alig készült nélküle.

Alkata és hosszú haja miatt Jézust többször megformálta, a Mária evangéliumában, A megfeszítettben és a Szupersztárban, de állt az ellenkező oldalon is, az Atilla, Isten kardja cím rockoperában a római ellenfelet, Aetiust alakította.

Filmjei közül a Julianus, a Honfoglalás és a Sacra Corona című mozi a legismertebbek, s vele kapcsolatban nem lehet kihagyni legnagyobb sikerét, az Európa című dalt, melyet most is el kell énekelnie minden fellépésén. Bár pár éve néhányszor elhagyta koncertjei végéről az Európa-dalt, de aztán felhagyott a próbálkozással, mert a közönség nem ment haza addig, amíg mégis el nem énekelte.

Sosem voltak botrányai, magánélete rendezett, boldog házasságban él, s negyvennégy évesen lett apuka. Rögtön duplán, hiszen feleségének ikrei születtek, Vivien és Szabolcs. Ebben az az érdekes, hogy a nejének is van egy ikertestvére. Őket az idősebbek ismerhetik is, a Fejes ikrek, Erika és Mara szolgáltatták egykoron az esti tévétornát. Mara is ismert ember felesége lett, ő Gréczy Zsolt újságíró párja.

Címkék: varga miklós

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő