Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Szeptember 25. 14:28, hétfő | Sport

Győr Rally Metabond szemmel

Győr Rally Metabond szemmel

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről

2023. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került megrendezésre a WHB Győr Rally, ahol a hazai rallysport legjobbjai vonultak fel.



A Metabond Magyarország Kft. kenőanyag-adalékok gyártása és forgalmazása terén hazánkban és a környékbeli országokban is meghatározó piaci pozíciót tölt be.
Első, saját fejlesztésű fémfelület-nemesítő termékünk a Metabond ECO 2012-ben jelent meg a piacon, ami azóta is bizonyítja kiemelkedő előnyeit. A Metabond fémfelület- nemesítők és üzemanyag-adalékok jelentősen csökkentik az energiafelhasználást, karbantartást, minimális környezeti terheléssel járnak és a berendezések élettartamának növelésével a fogyasztói társadalom által diktált pazarlást is mérséklik.
Cégünk 25 éve aktívan jelen van a rallysportban. Korábban hazai és külföldi rally bajnokságok névadó főtámogatójaként, később inkább versenyzőket támogató márkaként ismerték meg nevünket a rallysport iránt érdeklődők.
Nagy öröm volt számunkra, mikor megtudtuk a hírt, hogy idén, bő három évtized után, újra Győrben rendezik meg az Országos Rally Bajnokság egyik futamát. A hazai pálya és a rally iránti szeretetünk egyértelművé tette, hogy szeretnénk újra teljes mellszélességgel támogatni ezt a fantasztikus sportágat, és sok év után újra első osztályú verseny támogatójaként a Győr Rallyt.



A rendezvényt megelőző 2-3 hónap komoly egyeztetést igényelt, hiszen egy világszínvonalú esemény lebonyolítása volt a cél, mind a szervezők mind a Metabond Kft. oldaláról is. Cégünk a Győr Rally idejére egy Nemzetközi Importőr Találkozót is szervezett, ahol a Metabond brandért sokat tett hazai és külföldi partnerek vehettek részt. Két napos rendezvényünkön nyolc ország meghívottjai élvezhették a Metabond vendégszeretetét VIP körülmények között. A hétvége legizgalmasabb programja természetesen a belvárosi gyorsasági szakasz volt, amit vendégeink egy különleges helyszínről - kizárólag számukra épített lelátóról - tekinthettek meg, így mondhatni testközelből élhették át a futam legizgalmasabb pillanatait.

A Metabond Kft. több helyszínen is jelen volt a Győr Rally ideje alatt. Az ETO Park profi infrastruktúrájával, parkolási lehetőségével és adottságaival világszínvonalú helyszínt biztosított a Szervizparknak, ahol a versenyző csapatok mellett a Metabond is megjelent promóciós területével.



A vasárnapi, belvárosi gyorsasági szakasz ideje alatt pedig az Egyetem térnél találkozhattak jelentős Metabond kitelepüléssel a rallyra kilátogatók. A Metabond Nézői Pont rendkívül népszerűnek bizonyult, amit az oda látogató rally rajongók száma bizonyít a legjobban. Igazán büszkeség és jóérzés töltött el Bennünket, hogy a nyári meleg időjárás ellenére is megtöltötték a látogatók a Metabond molinókkal körbekerített területet.

Az ORB futamok mellett a vasárnapi nap fantasztikus hangulatához jelentősen hozzájárult a Showtime versenyszám, ahol az induló autók vakmerő mutatványaikkal és a rallyban elmaradhatatlan füsttel igazi adrenalin bombát robbantottak a közönségre.



Fantasztikus hangulat uralkodott a városon, szervezőként öröm volt látni vendégeink és a kilátogató nézők csillogó tekintetét.
Ugyan a Metabond színeiben induló Klausz Kristóf – Papp Tamás páros a vasárnapi Rábaringen egy apró hiba miatt feladni kényszerült a versenyt, nagyon szurkoltunk és büszkék vagyunk a fiúk teljesítményére!



A Győr Rallyt Csomós Miklós és Bán Viktor nyerte, de avattunk vasárnap magyar bajnokot is Vincze Ferenc és Percze Nándor személyében.
A Győr Rally megszervezésére irányuló támogatásunkat nem csak az idei évre terveztük, szeretnénk a jövőben egyre nagyobb mértékben hozzájárulni a rendezvény sikeres lebonyolításához. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy Győr városában egy ilyen színvonalas sport rendezvénynek lehettünk főtámogatói!

Bízunk benne, hogy a hazai és a nemzetközi piac meghatározó kenőanyag-adalék gyártója- és forgalmazójaként a Metabond Kft. jövőre is jelen lesz a Győr Rally-n!
Köztudottan – a rally világában – a mindenki által ismert márka motorja dobogtatja a város szívét, mi pedig szeretnénk ennek a motornak a megfelelő kenést biztosítani!

Fotók: MGR Images & Hajóka Sportfotó.

Szerző: Metabond

www.metabond.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,