Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Március 11. 09:06, péntek | Bulvár
Forrás: mti - fotó: facebook.com/VOLTFesztival

Hatvan hazai fellépőt jelentett be a VOLT Fesztivál

Hatvan hazai fellépőt jelentett be a VOLT Fesztivál

Mások mellett a Halott Pénz, Krúbi, a Bagossy Brothers Company, a Tankcsapda, a Carson Coma, Azahriah, Majka & Curtis, valamint Dzsúdló is fellép az idei Telekom VOLT Fesztiválon Sopronban június 21. és 25. között.

A szervezők első körben mintegy hatvan fellépőt jelentettek be. Azt már korábban nyilvánosságra hozták, hogy az idei VOLT nemzetközi sztárelőadói között lesz többek között a Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud.

A csütörtökön bejelentett listán a 30Y, az Abigel, az Analog Balaton, Andro, az Aurevoir., Azahriah, B'Andre, a Bagossy Brothers Company, a Bëlga, Beton Hofi, Bevild & MSF, a Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, a Brains, ByeAlex és a Slepp, a Carson Coma, a Csaknekedkislány, Dé:Nash, a Down for Whatever, a Dublic, Dzsúdló, az Elefánt, az Esti Kornél, a Fish!, a Follow The Flow, a Fran Palermo, a Galaxisok, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Halott Pénz, a hiperkarma, a Hősök, az Irie Maffia, az Ivan & The Parazol, Jumodaddy, Krúbi, Lidocain Night, Lithium Night, a Lord, Majka & Curtis, a Margaret Island, a Mary Popkids, a Middlemist Red, a Müller Péter Sziámi AndFriends, Myamo, NECC Party, Nosphere, ON THE LOW feat.: Filo, Nasiimov, Gyuris, az Ibbigang, AKC Misi, Dj Gozth, Slowgod, a Paddy and the Rats, a Pál Utcai Fiúk, Perrin, a Platon Karataev, a Punnany Massif, a Ricsárdgír, a Road, Saya Noé, a Slow Village, Skrude, Superflake, a Supernem, a Tankcsapda, Tesco Disco, Tits/Metzker x Yamina, a Vad Fruttik és a Wellhello szerepel.

A Telekom VOLT Fesztivált - több más nagy rendezvényhez hasonlóan - 2020-ban és tavaly sem rendezték meg a járvány okozta bizonytalanságok miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.