Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Augusztus 29. 21:28, hétfő | Helyi

Jubilál a sitkei rockfesztivál

Jubilál a sitkei rockfesztivál

2011. augusztus 26-28. között kerül megrendezésre a 25. SITKEI ROCKFESZTIVÁL.
Az augusztus végi program formálódik, a legtöbb fellépővel megegyezés is született.

A sitkei rockfesztivál idén ünnepli negyedszázados jubileumát. Ez alkalomból háromnapos zenei élményre számíthat a közönség augusztus 26–28. között a Hercseg-hegy oldalában az első napon a rockzene, a második napon, a Sitkén már régről ismert zenekarok kapják a főszerepet. A folytatás igazi csemege lesz: a harmadik napon, vasárnap a Szombathelyi Szimfonikus Zenekar a Korállal és az After Cryinggal lép színpadra.

 

A jubileumi rendezvénynapokon az amatőr zenekarok után itt lesz a Pokolgép, az Ismerős Arcok, a Hooligans, az Avatar, a Kárpátia, a Karthago. Az első Sitkei Rockfesztivál fellépői közül, a Korál mellett most is zenél majd a Kormorán, a Deák Bill Blues Band, és a Lord.

A rendezvényt a Magyar Televízió és a Magyar Rádió is rögzíti. Fontos információ még, hogy jegyeket továbbra is csak a helyszínen lehet majd váltani.

Címkék: koncert, rockzene, Sitke

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak