Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Szeptember 29. 13:57, péntek | Helyi

Kitört a vulkán a Fő téren is!

Kitört a vulkán a Fő téren is!

Szeptember 28-án rendhagyó rendezvénnyel várta a Kemenes Vulkán Park az érdeklődőket Celldömölk Fő terén.

Vulkán a város közepén címmel rendezte meg rendhagyó eseményét a Kemenes Vulkán Park Celldömölk Fő terén. A múzeumok Őszi Fesztiválja elnevezésű programsorozat keretében megvalósult programon több száz óvodás, iskolás és felnőtt érdeklődő vett részt. Volt sorverseny, ahol mindenki sikeresen "elmenekült a láva elől", előadás a vulkánok világáról, kreatív játékok, kőzetek, s kitört a Vulkánpark saját készítésű vulkánja is. A rendezvényen az érdeklődők megismerkedhettek a Vulkánfürdő kiemelt ajánlataival, sőt egy számos résztvevőt vonzó játék segítségével belépőjegyeket is lehetett nyerni Kemenesalja legdinamikusabban fejlődő fürdőjébe. A programon a Ság Hegy Térsége TDM standja is helyett kapott.

A Kemenes Vulkán Park a rendezvény figyelemfelhívó jelleggel hirdette meg, hisz sokan nem is tudják, milyen értékes kincs rejlik Celldömölk szélén.

A múzeum házhoz ment, azonban a Vulkánpark lendülete itt nem ér véget. A Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében további programok kerülnek megrendezésre.
Legközelebb október 14-én várjuk az érdeklődőket az "Ásványok Színpompás Világa" fantázianevet viselő eseményre. További részletekért figyelje folyamatosan a Vulkánpark facebook-oldalát és honlapját. (www.kemenesvulkanpark.hu)

Élményalapú ismeretszerzés. Kemenes Vulkán Park.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére