Városlista
2019. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2019. Január 25. 16:16, péntek | Helyi

Lépéselőnyben a celliek

Lépéselőnyben a celliek

Asztalitenisz Szuperliga

SK Vydrany(szlovák) – CVSE-Switelsky Jufa Hotels 4-6

A két csapat a döntőbe jutásért játszik egymás ellen páros mérkőzést. A celliek számára rosszul kezdődött a találkozó, mivel a Szita-Kriston páros viszonylag simán kikapott a hazaiak Lelkes-Novota duójától. Ezt követően Kriston nagy mérkőzésen verte meg az ellenfél legjobb játékosát, úgy hogy annak már két nyert játszmája volt, sőt a harmadikban is vezetett. Mivel az egyéni kör első három mérkőzését a kék-sárgák nyerték, át is vették a vezetést. Ezt aztán a továbbiakban át sem engedték. A találkozó végén Kriston tette fel az i-re a pontot a fiatal Peko magabiztos legyőzésével. Ezzel a győzelemmel magabiztosan várhatja KlampárTibor edző csapata a január 29.-i visszavágót az Alsósági Sportcsarnokban. A találkozó részletes jegyzőkönyve a képgalériában megtekinthető.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:35, csütörtök | Helyi

Múzeumok Éjszakája a Kemenes Vulkán Parkban

A korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakozik a Kemenes Vulkán Park az országos rendezvényhez, a Múzeumok Éjszakájához. 2019. június 22-én 18:00-tól kezdődő programokra mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

2019. Június 05. 00:00, szerda | Helyi

Ma van a környezetvédelmi világnap

Az ENSZ 1972. óta ünnepli június 5-én a környezetvédelmi világnapot.

2019. Augusztus 17. 13:10, szombat | Belföld

Önkormányzat 2019 - Századvég: a választók alig 5 százaléka vett részt az ellenzéki előválasztáson Ferencvárosban

Alacsony volt a részvételi arány a ferencvárosi ellenzéki előválasztáson, a választók alig 5 százaléka vett részt rajta - mondta a Századvég vezető elemzője szombaton az M1 aktuális csatornán.

2019. Augusztus 17. 13:06, szombat | Belföld

Geológus: súlyos vízválság fenyegeti a földet

Súlyos vízválság fenyegeti a Földet, népességének negyede már most sem jut elegendő vagy megfelelő minőségű ivóvízhez - hívta fel a figyelmet Juhász Árpád geológus szombaton az M1 aktuális csatornán.