Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Február 22. 16:43, csütörtök | Helyi

Magabiztosan jutottak a Szuperliga döntőbe a celldömölkiek

Magabiztosan jutottak a Szuperliga döntőbe a celldömölkiek

CVSE-Swietelsky-Jufa Hotels – Wiener Neudorf 5-2

Két hete a két csapat első mérkőzésén a celliek 7-0-ra nyertek. Ez azt jelentette, hogy a hazai mérkőzésen már egy győzelem is a döntőbe jutást jelentette Klampár Tibor csapatának. A keddi találkozón aztán nem is sokat kellett erre várni, mivel a Fazekas-Kriston kettős négy játszmában bizonyult jobbnak a vendégek, Juhász-Kolodziejszik párosánál. Az első egyéni találkozón Juhász magabiztosan nyert a hazaiak fiatalja, Baranyai ellen. Ő, Szita egyetemi elfoglaltsága miatt kapott lehetőséget, hogy szokja a nemzetközi találkozók légkörét. Ezzel a győzelemmel egyenlítettek is a vendégek. Ezt követően három hazai egyéni győzelem következett, majd a vendégek lengyel játékosa megszerezte csapatuk második győzelmét. A találkozó utolsó mérkőzésén Kriston állította be a végeredményt Radel legyőzésével. A kupasorozat végső győztese a májusban sorra kerülő, a szlovák Vydrany csapata elleni két mérkőzésen derül ki.

A képgalériában látható a mérkőzés eredményközlő lapja.

Fotók, szöveg: IS

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak