Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Május 26. 19:33, szombat | Helyi
Forrás: www.blikk.hu

Megamánia: Radics Gigi nyerte a tehetségkutatót

Megamánia: Radics Gigi nyerte a tehetségkutatót

Horváth István, a kemenesmagasi Megasztáros a pénteki döntőben újra a produkció színpadára lépett.

A Megasztár Fináléjában két női versenyző; Radics Gigi és Szakos Andrea mérte össze tudását. A lányok egész héten keményen készültek a döntőre. Mindketten hét-hét dalt tanultak meg és adtak elő.

A finálét Flo Rida nyitotta meg méghozzá úgy, hogy a két finalistával; Radics Gigivel és Szakos Andreával énekelt duettet, a kórust pedig a már kiesett megások alkották.

A rendkívül látványos "hófehérbe öltözött" show-ban a lányok szólódalai mellett közreműködtek a Megasztár korábbi szériáinak győztesei. Tolvai Renáta Szakos Andreával nyitotta a duettek sorát egy pörgős Christina Aguilera számmal. Aztán Radics Gigi következett Tóth Vera - a Megasztár első szériájának győztesének - kíséretében. A lányok New Yorkba varázsolták a közönséget. Gigi és Vera duettje után Tilla csak annyit tudott mondani, hogy "majdnem megettem az adásmenetemet" - annyira tetszett a műsorvezetőnek.

Aztán jöttek a fiúk; Caramell a Megasztár második szériájának győztese Szakos Andreával ragadott mikrofont. Király Viktor, pedig Radics Gigivel énekelt, ők R. Kelly "I Believe I can fly" című dalával hódították meg a közönséget. Bereczki Zoltán úgy jellemzte a salgótarjáni lányt, hogy "benne van a zene, és ki is jön belőle!"

A show talán legkiélezettebb mozzanata a párbaj volt, a lányok a "Lady marmalade" című számot énekelték. A finalisták érezhetően apait-anyait beleadtak, melyet a közönség vastapssal és jónéhány szavazattal díjazott.

- "Nincs vesztese a mai estének, menjetek és kápráztassátok el a világot!" - mondta Bereczki Zoltán.

Címkék: megasztár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt