Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2018. Augusztus 18. 09:00, szombat | Helyi

Megújult a celldömölki TESCO

Megújult a celldömölki TESCO

A Celldömölki TESCO áruház valóban a 21. század áruházává vált. Tágas, világos terek, és mindamellett széles áruválaszték, a megszokott TESCO minőség várja a vásárlókat. A felújítás részleteiről megkérdeztük TESCO-t.

-Milyen megfontolásból döntött úgy a vállalat, hogy megújítja a Celldömölki üzletet? Egy viszonylag fiatal boltról beszélhetünk, külső szemlélőként nem indokolta semmi a felújítást.

-A celldömölki Tesco áruház 2009-ben nyitott meg, azóta viszont nem történt semmilyen felújítás. A vásárlói szokások és igények azonban folyamatosan változnak, és úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy az áruházat jobban a helyi igényekhez igazítsuk. A felújítás során a Tesco számára a vásárlói igények figyelembevétele volt a legfontosabb, ennek megfelelően alakítottuk át az áruház vásárlói terét, valamint kínálatát. Mindemellett felújítottuk a dolgozói tereket is.

-Az átépítés után miben változott meg az üzlet látványa és kínálata?

A csaknem egyhónapos átalakítási munkálatok során, a minőség-érték-kényelem hármasát szem előtt tartva, az áruház kínálatába a korábbinál több friss és helyi élelmiszer került, miközben a belső tér is teljes átalakításon esett át és új dizájnt kapott.
A celldömölki Tesco belső terét tovább szegmentáltuk, így alaprajz, bolti eligazodás és fizetési folyamat tekintetében is letisztultabb lett. Az átláthatóbb, barátságosabb és közvetlenebb vásárlói térben a kisebb, mindennapos, és a hétvégi, nagyobb bevásárlások is könnyedén elintézhetők. Mindemellett a kínálat is bővült: még több friss étel, még több lokális és magyar termék kapott helyet a palettán, természetesen a Tescótól megszokott szezonális ajánlatokkal kiegészülve.

-Az újranyitás után is a megszokott nyitva tartással és csapattal várják a vásárlókat?

Az újranyitást követően a régi kollégáink várják vissza a vásárlókat, de 8 újabb munkatárssal bővült a celldömölki Tesco csapata.
Az áruház augusztus 16-án, csütörtökön 8.00 órakor nyitja meg újra kapuit a vásárlók előtt, ezt követően hétköznap és szombaton nap 6 és 22 óra között, vasárnap pedig 7 és 18 óra között lesz nyitva.

-Ezután is megtalálják a vásárlók az eddigi úgymond külsős szolgáltatókat az épületen belül? (Húsbolt, Lottózó, Virágbolt)

-A lottózót, valamint a virágboltot továbbra is változatlan módon megtalálják vásárlóink az épületen belül, a húspult pedig visszakerül a Tesco saját üzemeltetésébe, így az egyéb termékekkel együtt tudják megvásárolni a húsárut is a vásárlók.

-Lesznek-e, és ha igen, akkor milyen kedvezményekkel, akciókkal várják a vásárlókat a nyitás hetében?

Igen, számos meglepetéssel várjuk a vásárlókat a megújult áruházban. Az első pár napban a gyerekeket kézműves foglalkozással, arcfestéssel, lufibohóccal szórakoztatjuk, valamint augusztus 16 és 19-e között termékkóstolókkal is készülünk. A nyitást követő első két hétben pedig minden vásárlást követően kedvezmény kuponnal kedveskedünk.

-Úgy tudjuk, hogy a Népjóléti Szolgálattal együttműködve, a helyi bölcsődét is lehet támogatni egy-egy vásárlással. Legyen szíves beavatni minket a részletekbe!

-A Tescónak fontos, hogy aktív részese és támogatója legyen a közösségnek, ezért például 2017 áprilisa óta celldömölki áruházunkból is jótékony célra ajánljuk fel a megmaradt zöldséget, gyümölcsöt, valamint pékárut.
Celldömölki áruházunk újranyitásának örömteli apropóján pedig az augusztus 16-án és 17-én regisztrált, 4000 Ft fölötti vásárlások értékének 10 százalékát, legalább 800 000 forintot a helyi Népjóléti Szolgálatnak adományozzuk, akik a Vasvári Pál utcai bölcsödét támogatják az összeggel.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:35, csütörtök | Helyi

Múzeumok Éjszakája a Kemenes Vulkán Parkban

A korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakozik a Kemenes Vulkán Park az országos rendezvényhez, a Múzeumok Éjszakájához. 2019. június 22-én 18:00-tól kezdődő programokra mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

2019. Június 05. 00:00, szerda | Helyi

Ma van a környezetvédelmi világnap

Az ENSZ 1972. óta ünnepli június 5-én a környezetvédelmi világnapot.

2019. Május 06. 21:37, hétfő | Helyi

Rendőri intézkedések Celldömölkön

2019. Május 06. 21:35, hétfő | Helyi

Halálos késszúrás Káldon

A rendőrök Celldömölk külterületén elfogták azt a 20 éves férfit, aki a gyanú szerint mellkason szúrta édesanyját és súlyosan megsebesítette testvérét Káldon.