Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Február 20. 22:05, hétfő | Helyi
Forrás: http://cellituzoltok.cellkabel.hu

Mozgalmas hétfő este - tűz a Gáyer téren

Mozgalmas hétfő este - tűz a Gáyer téren

Hétfőn kora este többen is felfigyeltünk a városban hallható folyamatos szirénázásra, több tűzoltó, mentő- és rendőrautó sietett a városközpont felé.

2012. február 20-ánkora este érkezett a riasztás a Celldömölki Önkormányzati Tűzoltóparancsnokságra, miszerint Celldömölkön, a Gáyer tér egyik sorházábanég a pince. A csapat a riasztástól számított 4. percben megkezdte a vonulást, két perc alatt a helyszínre érkezett. A felderítés alapján megállapítást nyert, hogy az alagsorban kb.20 négyzetméteren egy helyiség teljes terjedelmében ég.

A kiérkezettegység a beavatkozást egy vízsugárral megkezdte. Mivel az épületben a lépcsőházat erős füst borította be, szükségessé vált a lakások teljes kiürítése. Alánglovagok a tüzet megfékezték, az időközben kiérkező sárvári tűzoltókkal együttműködvea lakások kiürítését elvégezték.

A helyzet komolyságát jelezte, hogy a tűzoltásvezető az esetfokozatát 2-es kiemeltben határozta meg, ami a celldömölki mellett további sárvári, és pápai tűzoltók helyszínre rendelését jelentette. A tűzben személyi sérülés nem történt, az anyagi károk felmérése folyamatban van.

Öszeállította: SziSzi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt