Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Május 06. 21:37, hétfő | Helyi

Rendőri intézkedések Celldömölkön

Rendőri intézkedések Celldömölkön

A járőrök 2019. május 1-jén egy személyautóval közlekedő helyi lakost igazoltattak Celldömölkön. A rendőrök a jármű átvizsgálása során a gépkocsi csomagtartójában kettő, körözés alatt álló hatósági jelzést találtak, ezért a férfi előállították. A nyomozók a 38 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben a Celldömölki Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A járőrök 2019. május 1-jén egy sajókeresztúri lakossal szemben intézkedtek Celldömölkön. Munkatársaink megállapították, hogy a 33 éves férfi körözését a Miskolci Rendőrkapitányság – kiszabott pénzbírság be nem fizetése miatt – már korábban elrendelte, ezért a Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.