Városlista
2021. március 8, hétfő - Zoltán

Hírek

2019. Május 06. 21:37, hétfő | Helyi

Rendőri intézkedések Celldömölkön

Rendőri intézkedések Celldömölkön

A járőrök 2019. május 1-jén egy személyautóval közlekedő helyi lakost igazoltattak Celldömölkön. A rendőrök a jármű átvizsgálása során a gépkocsi csomagtartójában kettő, körözés alatt álló hatósági jelzést találtak, ezért a férfi előállították. A nyomozók a 38 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben a Celldömölki Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A járőrök 2019. május 1-jén egy sajókeresztúri lakossal szemben intézkedtek Celldömölkön. Munkatársaink megállapították, hogy a 33 éves férfi körözését a Miskolci Rendőrkapitányság – kiszabott pénzbírság be nem fizetése miatt – már korábban elrendelte, ezért a Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 08. 18:20, hétfő | Belföld

Varga Csaba a Mount Everest meghódítására indul

Varga Csaba erdélyi magyar hegymászó április 7-én indul Nepálba, hogy a Tisztán Magyar Everest Expedícióban első magyarként megkísérelje pótlólagos oxigén nélkül,

2021. Március 08. 17:19, hétfő | Belföld

Továbbra is Budapesten a legolcsóbb a lakossági földgáz 29 európai főváros közül

Továbbra is Budapesten a legolcsóbb a lakossági földgáz 29 európai főváros közül, az áramért pedig csak Belgrádban fizetnek kevesebbet a fogyasztók

2021. Március 08. 17:17, hétfő | Belföld

Ferenc pápa idén Magyarországra látogat

Ferenc pápa Magyarországra látogat és részt vesz a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szeptember 12-ei záró szentmiséjén - közölte Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek hétfőn az MTI-vel.

2021. Március 08. 16:18, hétfő | Belföld

NAK: elkerülhetetlen a hús- és tejtermékek drágulása

Az emelkedő önköltség miatt az állattartók elkerülhetetlennek látják a hús- és tejtermékek drágulását - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az MTI-vel hétfőn.