Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Augusztus 29. 23:05, hétfő | Helyi
Forrás: VMRFK - Szombathely

Rendőrségi hírek 2011. július 29-én Sárvár és Celldömölk térségéből

Rendőrségi hírek 2011. július 29-én Sárvár és Celldömölk térségéből

Kora reggel egy zsédenyi lakos telefonon tett bejelentést a Sárvári Rendőrkapitányságra, hogy Zsédenyben az ÁFÉSZ bolt gázpalacktároló rekeszét feltörték, és onnan eltulajdonítottak 2 db teli gázpalackot.

Kora délelőtt egy celldömölki lakos személyesen bejelentette, hogy előzőleg a Celldömölkön, a Géfin téren tolatás közben fellökött egy gyalogost. Kérte a rendőri intézkedést. A helyszínen megállapítást nyert, hogy a celldömölki lakos az általa vezetett tehergépkocsival hátramenetben közlekedett a Géfin tér és a Koptik Odó utca sarkán. Tolatás közben egy helyi lakos ittas állapotban gyalogosan a tehergépkocsi elé lépett, ami fellökte a gyalogost. A celldömölki kórházban az orvos megállapította, hogy a gyalogos a jobb kezének két ujján szenvedett 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést. A helyszíni szemlét a Sárvár RK balesethelyszínelője folytatta le.

Nem sokkal 11 óra előtt egy celldömölki lakos telefonon bejelentette, hogy a helyii üzletében egy férfi kivette a kasszából a készpénzt, de az eladók tetten érték és visszatartották. Kérte a rendőri intézkedést. A helyszínen megállapították, hogy az üzletben egy tatárszentgyörgyi lakos kinyitotta a kasszát és készpénzt vett ki onnan, amit megpróbált a zsebébe tenni. Az eladók észrevették és feltartóztatták.

Nem sokka dél után egy jánosházi lakos telefonon bejelentette, hogy a házuknál veszekedés van. Kérte a rendőri intézkedést. A helyszínen megállapították, hogy a Kossuth téri ház közös udvarán lakó nő összeszólalkozott rokonával egy szintén jánosházi férfival. Kölcsönösen szidalmazták egymást, majd a nő megkarmolta a férfit.

Kora délután egy vagyonvédelmi cég diszpécsere telefonon bejelentette, hogy a celldömölki, Sági utcai plébánia riasztója betörést jelzett. A helyszínen megállapították, hogy a plébánia bejárati üveges ajtaját ismeretlen elkövető betörte. A helyszínen az elkövető egy kapát hagyott hátra. Az elsődleges megállapítás szerint az épületből eltulajdonítás nem történt.

Kevéssel éjfél előtt egy szombathelyi lakos tett bejelentést, hogy Borgáta térségében, a 84-es számú főúton két őzzel ütközött A helyszínről az őzek elfutottak, az ütközés következtében csak anyagi kár keletkezett.
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.