Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Augusztus 30. 00:42, kedd | Helyi

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

2011. augusztus 28.

Sárvár belterületén igazoltattak a rendőrök egy helyi lakost, akinek a hátizsákjából 2 kg krumpli és 4 kg cékla répa került elő. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a zöldségeket a férfi a Tilosalja utca egyik nyitott kiskertből tulajdonította el, mellyel mintegy 2.000 Ft kárt okozott. A járőrök a férfit a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították, ellen szabálysértési eljárás indítottak.

A járőrök Sárváron a Várkerület úton igazoltattak egy helyi lakost, aki kerékpárjával imbolyogva közlekedett a Kossuth tér felől a Rákóczi utca irányába. Az ellenőrzés során a férfi leheletén alkoholszag volt érezhető, ezért vele szemben a helyszínen alkoholszonda alkalmazására került sor, mely pozitív értéket mutatott. A férfit a rendőrök előállították a Sárvári Rendőrkapitányságra, vele szemben közigazgatási eljárást indítottak.

Délután egy sárvári lakos kerékpárjával közlekedett Sárváron a Sótonyi út felől a Várkerület irányába a Rákóczi utcában. Haladása során felhúzódott a terelő vonalhoz, mert a kereszteződésben balra akart kanyarodni, azonban irányváltoztatási szándéka nélkül jobbra kormányozta kerékpárját. A manőver során összeütközött az őt jobbról előző helyi lakos által vezetett Opel típusú személygépkocsival. A baleset során személyi sérülés nem történt. Az ügyben szabálysértési eljárás indult.
Egy jánosházi lakos tegnap késő este egy Opel típusú személyautóval közlekedett Nyőgér felől Sótony irányába a 8439-es úton, mikor haladása során az úttest bal felén lévő bokros területről hirtelen egy szarvasbika ugrott gépkocsija oldalának. A baleset során személyi sérülés nem történt, a vad a helyszínről elfutott.


 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a