Városlista
2019. október 16, szerda - Gál

Hírek

2011. Május 16. 22:15, hétfő | Helyi
Forrás: VMRFK Szombathely

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

2011. május 14-én...

Rendőrkapitányság Celldömölk

Egy nemeskeresztúri lakos telefonon tett bejelentést, hogy Nemeskeresztúrnál, a 84-es főút vasúti átjárójában ismeretlen személygépkocsi letörte mindkét félsorompót, majd megállás nélkül továbbhajtott Sümeg irányába. A szemtanú szerint, egy piros színű, feltehetően osztrák rendszámú gépkocsi törte le a félsorompókat, majd megállás nélkül tovább hajtott.

Egy celldömölki lakos telefonon tett bejelentést, hogy Celldömölk, Hegyi utcában elvették a táskáját a benne lévő 42.752 Ft-tal. Megállapítást nyert, hogy a bejelentő a Hegyi utcában lévő buszváró padján ült, amikor két celldömölki nő beszélgetésbe elegyedett vele. Távozásuk után a kerékpárral közlekedő nő visszatekert a sértetthez és a padon lévő táskáját a benne lévő pénzével felkapta és elment vele. A pénzt kivette a táskából és az üres táskát a kb. 70 méterre lévő templom kerítésénél eldobta. Az eltulajdonított pénzből 4.000 Ft megkerült.

Rendőrkapitányság Sárvár

A késő esti órákban egy sárvári lakos telefonon bejelentette, hogy Sárváron, a Batthyány utcában közlekedési baleset történt. A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy sárvári lakos az általa vezetett személygépkocsival közlekedett Sárvár belterületén a Batthyány utcában a körforgalom felől az Ady u. irányába. Haladása során a Batthyány u. 31. számú lakóház előtti útszakaszon felhajtott az úttest közepén lévő járdaszigetre, majd az azon lévő mindkét közúti jelzőtáblát kidöntötte, majd az úttest szélére húzódva megállt. A baleset következtében személyi sérülés nem törtét. A gépkocsivezető részéről ittasság gyanúja merült fel.

Összeállította: SziSzi

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 01. 17:43, kedd | Helyi

Boldog szülinapot Rocky Dilly! - Jubileumi ARR verseny és Gála

Az idei évben ünnepli 20. születésnapját a Celldömölki Rocky Dilly ARRC. Szombaton Jubileumi Klubközi Utánpótlás versenyre, és gálaműsorra várta a házigazda a sportág szerelmeseit a Kemenesaljai Művelődési Központba.

2019. Augusztus 28. 16:00, szerda | Helyi

Husqvarna Profinap az Andl Kft-nél - Nemcsak profiknak!

Rajong a Husqvarna kerti gépekért? Vagy még csak most ismerkedik a svéd márkával?

2019. Október 16. 14:40, szerda | Külföld

Tűzoltók csaptak össze rendőrökkel a jobb munkakörülményekért Párizsban

Több ezer francia tűzoltó tüntetett kedden Párizsban jobb munkakörülményeket követelve, a felvonulás végén incidensek törtek ki egyes tiltakozói csoportok és a rendőrök között.

2019. Október 16. 13:39, szerda | Kék hírek

Iskolában okozott bombariadót egy 17 éves fiú Salgótarjánban

Pár napon belül elfogták a salgótarjáni rendőrök azt a fiút, aki azzal fenyegetőzött, hogy egy középiskolában perceken belül bomba robban.