Városlista
2019. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Május 16. 22:15, hétfő | Helyi
Forrás: VMRFK Szombathely

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

2011. május 14-én...

Rendőrkapitányság Celldömölk

Egy nemeskeresztúri lakos telefonon tett bejelentést, hogy Nemeskeresztúrnál, a 84-es főút vasúti átjárójában ismeretlen személygépkocsi letörte mindkét félsorompót, majd megállás nélkül továbbhajtott Sümeg irányába. A szemtanú szerint, egy piros színű, feltehetően osztrák rendszámú gépkocsi törte le a félsorompókat, majd megállás nélkül tovább hajtott.

Egy celldömölki lakos telefonon tett bejelentést, hogy Celldömölk, Hegyi utcában elvették a táskáját a benne lévő 42.752 Ft-tal. Megállapítást nyert, hogy a bejelentő a Hegyi utcában lévő buszváró padján ült, amikor két celldömölki nő beszélgetésbe elegyedett vele. Távozásuk után a kerékpárral közlekedő nő visszatekert a sértetthez és a padon lévő táskáját a benne lévő pénzével felkapta és elment vele. A pénzt kivette a táskából és az üres táskát a kb. 70 méterre lévő templom kerítésénél eldobta. Az eltulajdonított pénzből 4.000 Ft megkerült.

Rendőrkapitányság Sárvár

A késő esti órákban egy sárvári lakos telefonon bejelentette, hogy Sárváron, a Batthyány utcában közlekedési baleset történt. A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy sárvári lakos az általa vezetett személygépkocsival közlekedett Sárvár belterületén a Batthyány utcában a körforgalom felől az Ady u. irányába. Haladása során a Batthyány u. 31. számú lakóház előtti útszakaszon felhajtott az úttest közepén lévő járdaszigetre, majd az azon lévő mindkét közúti jelzőtáblát kidöntötte, majd az úttest szélére húzódva megállt. A baleset következtében személyi sérülés nem törtét. A gépkocsivezető részéről ittasság gyanúja merült fel.

Összeállította: SziSzi

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:35, csütörtök | Helyi

Múzeumok Éjszakája a Kemenes Vulkán Parkban

A korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakozik a Kemenes Vulkán Park az országos rendezvényhez, a Múzeumok Éjszakájához. 2019. június 22-én 18:00-tól kezdődő programokra mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

2019. Június 05. 00:00, szerda | Helyi

Ma van a környezetvédelmi világnap

Az ENSZ 1972. óta ünnepli június 5-én a környezetvédelmi világnapot.

2019. Május 06. 21:37, hétfő | Helyi

Rendőri intézkedések Celldömölkön

2019. Május 06. 21:35, hétfő | Helyi

Halálos késszúrás Káldon

A rendőrök Celldömölk külterületén elfogták azt a 20 éves férfit, aki a gyanú szerint mellkason szúrta édesanyját és súlyosan megsebesítette testvérét Káldon.