Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. November 10. 07:30, csütörtök | Bulvár
Forrás: mno.hu/MTI

Shakira a halhatatlanok között

Shakira a halhatatlanok között

A kolumbiai énekesnő csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán.

Shakiráé a 2454-es számú csillag a Capitol Records épülete előtti járdán.

Shakira az 1990-es évek elején alapozta meg hírnevét a rock, a latin és a mediterrán zene ötvözéséből született különleges stílusával, amelyet sajátos táncmozdulataival fűszerez. Első nemzetközi sikerét a 2001-ben megjelent Laundry Service című albumának köszönhette, amely azóta is a legsikeresebb korongja. A sztár 1995-ben kiadott harmadik albumáról (Pies Descazos) elnevezett jótékonysági szervezet szegény sorsú gyermekek számára nyújt tanulási lehetőséget.

A 34 éves énekesnőt nemrégiben az év emberévé választotta a Latin Grammyt kiosztó Latin Recording Academy, szakmai munkássága és emberbaráti tevékenysége elismeréseként. A díjat a Las Vegasban szerdán megrendezendő 12. Latin Grammy ceremónia előtt veheti át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.