Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Augusztus 06. 19:07, vasárnap | Helyi

Száznegyvenegy csapat érkezik a 21. Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztiválra

Száznegyvenegy csapat érkezik a 21. Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztiválra

Huszonegyedik alkalommal rendezik meg a Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivált Veszprémben és további három településen.

Süle Nándor főszervező a keddi, veszprémi sajtótájékoztatón elmondta: idén 21 ország 141 csapattal vesz részt az augusztus 6. és 12. között sorra kerülő tornán öt korosztályban és tíz kategóriában. Érkeznek csapatok Ausztriából, Belgiumból, Kínából, Horvátországból, Csehországból, Finnországból, a Feröer-szigetekről, Németországból, Hongkongból, Izraelből, Kuvaitból, Mexikóból, Máltáról, Norvégiából, Lengyelországból, Romániából, Szerbiából, Szlovákiából, Tajvanból, Ukrajnából és számos magyar egyesülettől is.
A mérkőzéseket Veszprémben, Alsóörsön, Balatonfüreden és Várpalotán rendezik majd tíz sportcsarnokban. A megnyitót és a döntőt is a Veszprém Arénában tartják. A versenyre 15 nemzetközi és 25 hazai játékvezetői páros érkezik.
A Cell-Cup rendezvényein az elmúlt húsz évben 53 ország 1993 csapatában több mint 36 ezer versenyző vett részt. A tornát 1997-ben a Vas megyei Celldömölkön rendezték meg először négy korosztályban hét ország 42 csapatával. A növekvő létszám miatt előbb Pápára, majd 2005-ben Veszprémbe költözött a rendezvény.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére