Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2012. Április 02. 19:53, hétfő | Helyi
Forrás: http://cellituzoltok.cellkabel.hu

Továbbra sem unatkoznak a celldömölki lánglovagok

Továbbra sem unatkoznak a celldömölki lánglovagok

Futószalagon jöttek az események március 28-án a Celldömölki Önkormányzati Tűzotóparancsnokságra

Március 28-án, 17 órakor a celli Tűzoltóság híradóügyeletére telefonáltak Nemeskocsból, hogy a faluból a Marcal irányába nagy füstöt látni. A Dömölk I-es 6 fővel vonult a helyszínre, ahol megállapítást nyert, hogy aterületen 4 hektáron leégett a nád. A tűzoltók kiérkezésekor kb.500 m hosszan nyaldosták a lángok a nádast és a bozótost. A tűz oltásához vizet és kéziszerszámokat használtak, akiérkező sárvári tűzoltókkal együttműködve a tüzet megszüntették.

A laktanyábavisszatérni sem volt alkalmuk a lánglovagoknak, jött az újabb jelzés. Ezúttal Kemenesmagasi irányába vették az utat a szakemberek, ehhez az esethez már vonult aDömölk Tartalék is. Egy családi ház udvarán háztartási hulladékot égettek. A tűzoltók kiérkezéséig a tüzet a lakók eloltották, a legénység a fennálló izzást megszüntette, a terület átnedvesítette.

A szerek még el sem foglalták parkolóhelyüket, atűzoltók még ki sem fújhatták magukat, máris érkezett anap harmadik jelzése, miszerint abobai vasútátjáró után nagy tüzet észleltek. A legénység a vonulást két autóval, és6 fővel pillanatok alatt megkezdte. A helyszínen 1 hektáron száraz fű égett. Puttonyfecskendő és kéziszerszámok használatával, a sárvári kollégákkal közösen a lángokat gyorsanmegfékezték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén