Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Május 27. 18:04, péntek | Helyi
Forrás: Cságoly Szilvia

Ülésezett Celldömölk város képviselőtestülete

Ülésezett Celldömölk város képviselőtestülete

Május 25-én, 14 órai kezdettel tartotta soros ülését Celldömölk város képviselőtestülete. Az ülésen köszöntötték a magyar bajnok celldömölki asztalitenisz csapatot, szó esett a pénzügyi terv módosításáról, a bölcsőde nyári l

Fehér László polgármester az ülés elején köszöntötte a megjelenteket, és a vendégeket, Harangozó Bertalant, a Vas Megyei Kormányhivatal vezetőjét, valamint a CVSE-SWITELSKY-WEWALKA magyar bajnok csapatot. Dr. Varga Zoltán, a Vas Megyei Sportigazgatóság nevében egy kupát adott át Klampár Tibornak, a bajnokcsapat edzőjének. A köszöntő és köszönőbeszédek elhangzása után Harangozó Bertalan, a megyei Kormányhivatal vezetője kapott lehetőséget arra, hogy bemutassa a január elsejével megalakult Kormányhivatal munkáját, szerkezetét, részeit. A hivatalvezető tájékoztatója után Fehér László, a város polgármestere számolt be a két ülés között történtekről, valamint ismertette a lejárt határidejű határozatok végrehajtását. A képviselőtestület elfogadta a 2010. évi gyermekvédelmi feladatok ellátásának értékelését, valamint a polgármesteri beszámolót a Kemenesaljai Szociális és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulási Tanácsban végzett munkájáról.

A folyó ügyek között Pálné Horváth Mária, a KMKK igazgatónője számolt be az Alsósági Tavaszi Napok sikeres lebonyolításáról, és mondott köszönetet minden közreműködőnek. Hosszasan vitáztak a képviselők a Városi Piac üzemeltetésének ügyéről, végül a szeptemberi ülésig elhalasztották a konkrét döntést, addig elkészül egy pályázati felhívás a további üzemeltetésre vonatkozóan. Lengyel László, a Városi Televízió Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatója számolt be a televízió 2010. évi gazdálkodásáról, és TV anyagi gondjairól. Döntött a képviselőtestület a bölcsőde nyári leállásáról is, eszerint az intézmény augusztus 1. és augusztus 29-e között nem fogadja a gyermekeket. A képviselők döntöttek még különböző lakossági kérelmekről, a Helyi Építési Szabályzat módosításának ügyéről, valamint a Polgármesteri Hivatal alapító okiratának módosításáról.

A képviselőtestületi ülés ismétlése látható a TV-CELL műsorán a következő időpontokban :

2011. május 29. 11.55 óra

2011. május 30. 11.40 óra

Szerző: SziSzi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 15. 14:10, hétfő | Életmód

Így csúsztak egymásnak az autók az M1-esen

Eseménydús videót közölt az autópályafenntrartó.

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.