Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Szeptember 20. 07:11, péntek | Bulvár
Forrás: mti

Workshopot tart Magyarországon Madonna és a Red Hot Chilli Peppers producere

Workshopot tart Magyarországon Madonna és a Red Hot Chilli Peppers producere

Workshopot tart Magyarországon Madonna, Kendrick Lamar és a Red Hot Chilli Peppers producere, Philippe Weiss a Budapest Showcase Hub (BUSH) fesztiválon, amelyet november 13. és 15 között rendeznek meg Budapesten.

A kelet-európai régió könnyűzenei színterének legfrissebb előadóit bemutató BUSH-t az idén negyedszer rendezik meg a főváros népszerű szórakozóhelyein. Philippe Weiss, a párizsi The Red Room stúdió egyik tulajdonosa egy workshop keretében november 14-én hallgatja és elemzi közönség előtt a jelentkezők dalait - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, a világhírű producer mixelte már többek közt Madonna, a Red Hot Chilli Peppers, Kendrick Lamar és David Guetta számait is.

A BUSH szakmai eseményeire menedzserek, ügynökök és fesztiválszervezők érkeznek azért, hogy kitágítsák a régió határait, és egyebek mellett magyar zenéket fedezzenek fel nemzetközi produkciókhoz. A rendezvény résztvevői között van Jeroen Siebens, Seppl Kretz és Geir Luedy is.

A programok között szerepel olyan workshop is amely a zenei életben dolgozók mentális zavaraival foglalkozik. A témát évek óta kutató Sally Anne Gross, a University of Westminster professzora egy workshopon beszélget majd zenészekkel.

Az idei program a HOTS Hungarian Oncoming Tunes szakmai segítségével valósul meg. A limitált férőhelyes workshopokra a BUSH-ra bérletet váltók októbertől jelentkezhetnek a www.budapestshowcasehub.com oldalon, ahol további információk is elérhetők a programról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.